Juoksuvarusteet

Juoksuvarusteet tuovat juoksemiseen mukavuutta

Juokseminen on hauska urheilulaji eikä sen harrastaminen vaadi kummoisia välineitä. Erilaisilla juoksuun suunnitelluilla lisävarusteilla lenkkiin voi kuitenkin saada lisää monipuolisuutta ja mukavuutta. Budget sportin laajasta valikoimasta löydät juoksuvarusteet edullisesti. Asioi Budget Sportin myymälöissä tai tilaa juoksuvarusteet vaivattomasti netistä suoraan kotiovelle. 

Juoksu on intensiivinen laji ja siinä tulee helposti hiki. Siksi on tärkeää muistaa nesteytys. Juominen ennen ja jälkeen lenkin palauttaa juoksun aikana haihtuneen ja hikoillun nestetasapainon. Kun lenkki kestää yli 1,5 tuntia, nestettä tarvitsee myös juoksun aikana. Erityisesti kesällä lämpö vaikuttaa hikoilun määrään ja nesteen tarpeeseen, joten juomapullo on hyvä ottaa myös mukaan lenkille. Juomapullo kulkee vaivattomasti mukana juomapullovyölaukussa. Juoksuvyölaukku on suunniteltu juoksun ehdoilla ja kiinnitetään napakasti vyötärön ympäri, niin että juomapulloa on helppo käyttää ilman ylimääräistä säätöä.  Todella pitkille polkujuoksu- tai maratonlenkeille, joilla nestettä tarvitaan enemmän, kannattaa hankkia juoksuun suunniteltu reppu tai liivi, jossa on integroitu juomajärjestelmä. Repussa olevaan vesisäiliöön mahtuu enemmän juotavaa ja sitä voi nauttia olkaviilekkeisiin kiinnitettävän letkun avulla ilman että reppua tai liiviä tarvitsee riisua pois päältä. Näin nestettä voi nauttia vaivattomasti pieninä annoksina koko urheilusuorituksen ajan.

Ilman puhelinta ei pärjää myöskään lenkilläkään. Kännykkä kulkee kätevästi mukana käsivarsikotelossa, joka säädetään napakasti käsivarren ympärille. Musiikin kuuntelu, treeniapplikaation ja puhelimen muu käyttö onnistuu näin vaivattomasti, ilman että puhelin hölskyisi häiritsevästi taskussa.  Aurinkoisella kelillä ja tuulessa myös silmät kaipaavat suojaa. Kevyet ja hyvin istuvat juoksulasit suojaavat silmiä UV-säteilyltä ja roskilta. Päähän vielä joustava hikinauha, joka pysäyttää hien valumisen silmiin ja laittaa vallattomat hiukset aloilleen. Ja olet valmis lenkille -Budget Sportin kautta.

Tällä hetkellä juoksuvarusteet -tuoteryhmässä on 51 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Salomon Active Skin 8 No Flasks - juoksuliivi (musta), 74,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Cebe Wild 2.0 Matte - aurinkolasit (musta), 79,95 €, Cebe Wild 2.0 - aurinkolasit (harmaa), 79,95 € sekä Salomon Trailblazer 10 juoma - juoksureppu (musta), 54,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!