Pitopohjasukset

Karvapohjasukset ja pitopohjasukset

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi parhaat karvapohjasukset ja pitopohjasukset kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Valmistaudu hiihtokauteen tilaamalla sukset kätevästi suoraan netistä tai osta valitsemasi tuote suoraan lähimmästä Budget Sport -myymälästä. Pitopohjasukset ovat hyvä valinta niin vasta aloittelevalle hiihtäjälle kuin kokeneemmallekin latuhirmulle.

Mitä tarkoittaa pitopohjasukset tai karvapohjasukset?

Pitopohjasukset eroavat perinteisistä voideltavista suksista niin, että niiden pohjasta löytyy valmiiksi pito-ominaisuudet. Pitopohjasukset ovat siis helppohoitoiset, ja sopivat siksi hyvin esimerkiksi aloitteleville hiihtäjille. Karvapohjasukset eli skin-sukset on varustettu pitokarvalla, joka tuo sukseen pitoa luomalla kitkaa suksen ja lumen väliin. Kannattaako aloittelevan hiihtäjän siis valita pitopohjasukset vai karvapohjasukset? Karvapohjasukset sopivat kaikkiin hiihtokeleihin, mutta vaativat hieman harjaantuneemman hiihtotekniikan. Esimerkiksi fischer karvapohjasukset ovat hyvät karvapohjasukset, joilla riittää pitoa myös kovalla ja jäisellä alustalla. Pitopohjasuksien valinnassa tärkeintä on löytää itselle sopiva pito – suksista löytyy useampia eri pohjatyyppejä, kuten erilaiset grip-pohjat sekä skin-pohjat eli karvapohjasukset. Nanogrip ja Optigrip-pitopohjasukset on pinnoitettu koko suksen matkalta ja ne sopivat hyvin monenlaisiin sääolosuhteisiin. Siksi ne ovatkin hyvä valinta aloittelijalle ja satunnaiselle harrastelijalle.

Karvapohjasuksien ja pitopohjasuksien hoito

Kun hankit karvapohjasukset, huoltoa ei kannata unohtaa – oikeaoppisella hoidolla ja säännöllisellä huollolla sukset kestävät hyvänä pitkään. Hankkiessasi hyvät karvapohjasukset, kannattaa siis samalla ostaa suksille sopiva pitokarvan puhdistusaine. Vaikka hyvät pitopohjasukset eivät voitelua kaipaakaan, niiden hoitoon kannattaa kiinnittää huomiota – pitopohjasukset tulee puhdistaa ja kuivata jokaisen käyttökerran jälkeen, jotta niiden pohjakäsittely kestää hyvänä. Suksen pohjaan kertyvä lika ja kosteus tukkivat sukset huokoisen pinnan, jolloin suksien pohjakäsittely kärsii.

Laadukkaat karvapohjasukset ja pitopohjasukset aikuisille edulliseen hintaan

Budget Sportin valikoimasta löydät pitopohjasukset kokeneemmille sekä myös aloitteleville hiihtäjille järkevään hintaan. Valikoimastamme löytyy muun muassa suositut Fischer sukset, sekä lisäksi Rossignol, Yoko, ja Salomon pitopohjasukset. Tilaa pitopohjasukset helposti verkkokaupasta tai hae omasi myymälästämme. Myymälässä saat apua myyjiltämme oikeiden suksien ja oikean suksen pituuden valinnassa, jotta saat valittua itsellesi parhaat pitopohjasukset omiin tarpeisiisi. Tutustu samalla myös esimerkiksi hiihtovaatteisiin, hiihtomonoihin ja hiihtovarusteisiin, jotta olet valmiina hiihtokauteen!

Tällä hetkellä pitopohjasukset -tuoteryhmässä on 25 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Fischer Twin skin Performance Stiff - pitopohjasukset (musta), 219,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Fischer Twin skin Nordic siteellä - pitopohjasukset (väritön), 299,90 €, Rossignol Delta Sport R-skin Stiff - pitopohjasukset (väritön), 249,90 € sekä Rossignol Delta Comp R-skin Stiff - pitopohjasukset (väritön), 349,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!