Juoksusukat

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
16 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Juoksusukat

Budget Sportin laajasta juoksuvalikoimasta löydät laadukkaat juoksusukat aina liikuttavan halpaan hintaan! Meiltä hankit juoksuharrastukseesi aikuisten juoksusukat eri malleina ja eri vuodenaikoihin soveltuvina vaihtoehtoina – niin varrettomat juoksusukat, nilkkasukat juoksuun ja treeniin kuin pitkävartiset juoksusukat ja talvijuoksusukat. Moneen muuhunkin vapaa-ajan menoon hyvin sopivat miesten juoksusukat ja naisten juoksusukat tulevat tunnetuilta urheilusukkien merkeiltä, kuten Asics-, Nike-, Catmandoo- ja Guahoo-juoksusukat. Budget Sport on juoksijan ykköskauppa, ja meiltä saat paitsi juoksusukat myös kaikki muut juoksuun ja treeniin tarvittavat juoksuvaatteet ja -varusteet pysyvästi edullisilla hinnoilla. Kannattaa lisäksi pitää silmällä säännöllisesti päivittyviä aletarjouksiamme.

Juoksuharrastuksessa tärkein varuste lienee juoksukengät, mutta oikeanlaiset ja nimenomaan juoksijoita varten muotoillut juoksusukat tulevat heti kakkosena. Parhaistakaaan juoksukengistä ei saa täyttä hyötyä irti, jos niitä käyttää huonosti hengittävien, hiertävien tai muuten vain epämukavien sukkien kanssa. Jalkaan istuvat, sopivasti joustavat ja kosteutta pois siirtävät tekniset juoksusukat ovat oleellinen osa lenkille pukeutumista, kun haluat juoksemisen olevan mahdollisimman vaivatonta ja nautittavaa. Anatomisesti suunnitellut ja jalalle miellyttävää tukea antavat juoksusukat valmistetaan elastisesta teknisestä materiaalista, ja saumattomuus sekä erilaiset leikkaukset varmistavat sukan napakan istuvuuden. Oikeisiin kohtiin sijoitetut vahvistukset auttavat estämään hiertymien syntymistä. Valikoimassamme esimerkiksi Asics-juoksusukat, Nike-juoksusukat ja Guahoo-juoksusukat sisältävät näitä tärkeitä ominaisuuksia. Myös lämpöä eristävästä ja hengittävästä teknisestä materiaalista tai merinovillasta valmistetut talvijuoksusukat löytyvät mallistostamme. Tutustu Budget Sportin monipuoliseen ja edulliseen valikoimaan sekä tilaa mieleisesi juoksusukat kätevästi netistä, tai tule tekemään ostokset lähimpään Budget Sport -myymälään nopeasti ja helposti.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat juoksusukat mm. merkeiltä Asics, Catmandoo ja Nike. Tällä hetkellä juoksusukat -tuoteryhmässä on 16 tuotetta. Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on toistaiseksi Asics Pfm Winter juoksu - pitkät sukat, 11,95 €. Tuotteiden hinnat vaihtelevat 2,95 € ja 12,90 € välillä, joten valikoimastamme löytyy juoksusukat jokaiselle kukkarolle. Tutustu myös kategorioihimme juoksutrikoot, juoksualusasut ja juoksushortsit.