Maastojuoksukengät

Maastojuoksukengät

Budget Sport on juoksijan monipuolinen ykköskauppa, ja meiltä löydät myös parhaat maastojuoksukengät aina liikuttavan halpaan hintaan! Valikoimamme laadukkaat ja kestävät maastojuoksukengät ja polkujuoksukengät sekä miehille että naisille tulevat huippumerkeiltä. Adidas-maastojuoksukengät, Merrell-maastojuoksukengät, New Balance -maastojuoksukengät ja Salomon-maastojuoksukengät tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja erilaisia juoksumaastoja varten, sekä jämerämpiä että kevytrakenteisempia malleja. Juoksuharrastus parhaimmillaan on paitsi tehokasta liikuntaa myös virkistää mieltä ja vie irti arjen kiireistä. Aivan erityisen hyvin tämä onnistuu maastojuoksussa. Luonnon polut ja maisemat ovat monen juoksijan mielestä kaikkein kiehtovin ympäristö lenkkeilyyn – ja monesti myös haastavin. Rouheat maastot, monenlaiset alustat ja vaihtelevat sääolosuhteet asettavat omanlaisensa vaatimukset myös juoksijan varustautumiselle. Kunnon maastojuoksukengät ovat tärkeä hankinta. Jalkaa ja nilkkaa hyvin tukevat maastojuoksukengät tekevät juoksuharrastuksesta maastossa mukavampaa ja turvallisempaa. Mitä vaativampi ja epätasaisempi maasto on, sitä tärkeämpää on valita maastojuoksukengät vankemmasta ja vakaammasta päästä. Kevyemmät ja pehmeämmät maastojuoksukengät ja polkujuoksukengät toimivat parhaiten tasaisemmilla poluilla ja kuntoradoilla.

Parhaat maastojuoksukengät vaativiin olosuhteisiin

Niin Salomon Speedcross -juoksukengät ja muut Salomon-maastojuoksukengät kuin Adidas-maastojuoksukengät sopivat myös vaativiin maastoihin. Vedenpitävät Gore-Tex -kalvolla varustetut maastojuoksukengät, joissa välipohja on suunniteltu iskuja vaimentavaksi ja kuvioitu ulkopohja mahdollisimman pitäväksi liukkaillakin alustoilla, suojaavat jalkoja kastumiselta ja nyrjähdyksiltä. Käyttömukavuutta lisää moniin malleihin sisältyvä kengännauhojen pikalukitus, jonka varmistuksella maastojuoksukengät pysyvät napakasti jalassa ja nauhat sopivasti kiristyneinä. Tutustu Budget Sportin miesten, naisten ja lasten maastojuoksukekein laajaan valikoimaan, valitse mieleisesi maastojuoksukengät sekä tilaa ne kätevästi verkkokaupastamme. Tai tarkista verkkosivuiltamme, löydätkö haluamasi maastojuoksukengät sinua lähellä olevasta Budget Sportin myymälästä. Myynnissä on myös maastojuoksukenkiä, joissa on leveä lesti. Tule tutustumaan eri maastojuoksukenkien malleihin, sovittamaan ja ostoksille, ennen kuin suuntaat lenkille nauttimaan juoksun tuomasta hyvästä olosta kauniissa luontomaastossa!

Tällä hetkellä maastojuoksukengät -tuoteryhmässä on 58 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Brooks Divide 3 W - naisten maastojuoksukengät (sininen), 99,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Brooks W Cascadia 16 GTX - naisten maastojuoksukengät (musta), 103,92 €, Asics GEL-Sonoma 7 GTX - naisten maastojuoksukengät (harmaa), 89,95 € sekä adidas Terrex Soulstride RAIN.RDY M - miesten maastojuoksukengät (musta), 89,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!