Hiihtohousut

Hiihtohousut - Tilaa edullisesti Budget Sportilta

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät hiihtohousut talven ulkoiluihin nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Hiihtäminen sujuu paljon mukavammin, kun varusteet ovat kunnossa.

Millaiset housut kannattaa valita hiihtoon?

Hiihtovaatetuksen tulee olla hengittävä, tarpeeksi lämmin ja säänkestävä. Siksi kerrospukeutuminen onkin usein hyvä vaihtoehto hiihtäessä. Alimpana kerroksena kannattaa olla joko tekninen tai merinovillainen alusasu, jonka päälle kerrostetaan pakkasasteiden mukaan lisäkerroksia. Housujen sekä takin tulisi olla vettä ja tuulta hylkivä. Softshell on materiaalina hyvä valinta, sillä se suojaa säältä sekä hengittää. Hyvät hiihtohousut on myös suunniteltu niin, että ne myötäilevät kehon liikkeitä hiihtäessä. Hiihtohousuissa kannattaa huomioida sopiva istuvuus, että housut kestävät hyvin päällä liikkuessa eivätkä valu. Joissain housumalleissa on myös henkselit.

Laadukkaat hiihtohousut edulliseen hintaan

Jos etsit hyviä hiihtohousuja, kannattaa katsoa Budget Sportin valikoima – meiltä löydät naisten sekä miesten hiihtohousut esimerkiksi merkeiltä Halti, Rukka ja Yoko. Voit tilata hiihtovaatteet kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Muista tutustua myös muihin hiihtovarusteisiin: hiihtotakkeihin, hiihtosuksiin ja hiihtomonoihin.

Tällä hetkellä hiihtohousut -tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Craft Softshell Warm Train Pant W - softshell-housut (musta), 69,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Rukka Talimaki Softshell Hiihtohousut W (viininpunainen), 60,00 €, Endurance Zora W XCS - softshell-housut (musta), 39,95 € sekä Rukka Majajarvi N Softshell Housut - softshell-housut (musta), 54,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!