Hiihtotakit

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
30 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Hiihtotakit - Tilaa edullisesti Budget Sportilta

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät hiihtotakit talven ulkoiluihin nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Hiihtäminen sujuu paljon mukavammin, kun varusteet ovat kunnossa. Oikea hiihtopukeutuminen voi vaatia hieman harjoittelua, sillä pakkasella hiihtäessä täytyy pukea riittävästi päälle huomioiden samalla, että lajissa tulee helposti hiki.

Millainen takki kannattaa valita hiihtoon?

Hiihtovaatetuksen tulee olla hengittävä, tarpeeksi lämmin ja säänkestävä. Siksi kerrospukeutuminen onkin usein hyvä vaihtoehto hiihtäessä. Alimpana kerroksena kannattaa olla joko tekninen tai merinovillainen alusasu, jonka päälle kerrostetaan pakkasasteiden mukaan lisäkerroksia. Takin, eli päällimmäisen kerroksen, tulisi olla vettä ja tuulta hylkivä, esimerkiksi softshell-takki. Hyvä hiihtotakki on myös suunniteltu niin, että se myötäilee kehon liikkeitä hiihtäessä esimerkiksi joustavien paneelien ansiosta. Softshell on materiaalina hyvä valinta, sillä se suojaa säältä sekä hengittää. Rauhallisemmalle hiihtäjälle myös hybriditakki voi olla hyvä vaihtoehto, sillä sen untuvaa sisältävät lämpöpaneelit pitävät lämpimänä, vaikka ladulla ei hiki hatussa huhkisikaan. Valitse takin koko niin, että se istuu hyvin, mutta vaatekerrosten väliin jää myös hieman ilmaa – näin takki lämmittää paremmin kylmillä pakkaskeleillä.

Laadukkaat hiihtopuvut edulliseen hintaan

Jos etsit hyvää hiihtotakkia, kannattaa katsoa Budget Sportin valikoima – meiltä löydät sopivan hiihtotakin edulliseen hintaan. Valikoimastamme löydät hiihtotakkeja muun muassa merkeiltä Halti, Craft ja Endurance. Voit tilata hiihtotakin ja muut varusteet kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Muista tutustua myös muihin hiihtovarusteisiin: hiihtovaatteisiin, hiihtosuksiin ja hiihtomonoihin.

Tällä hetkellä hiihtotakit -tuoteryhmässä on 30 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Craft Pursuit Thermal Jkt W - hybriditakki (musta), 119,00 €. Muita suosittuja malleja ovat Yoko Tre Jacket W - softshelltakki (musta), 39,96 €, Halti Tripla M 2.0 hybriditakki (musta), 139,00 € sekä Dæhlie Jacket Kikut M - softshelltakki (tummanharmaa), 99,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!