Vaellushousut

Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
149 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Vaellushousut - Tilaa edullisesti Budget Sportilta

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät laadukkaat vaellushousut miehille, naisille ja lapsille nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Oikeanlaisilla housuilla retkeilet mukavasti säässä kuin säässä.

Näin valitset oikeat vaellushousut

Valitse vaellushousut käyttötarkoituksen mukaan. Mieti siis ennen ostoa, minkälaisissa sääolosuhteissa housuja tulet käyttämään, ja esimerkiksi kuinka paljon lämpöä, hengittävyyttä ja vedenkestävyyttä housuilta tarvitset. Mitä vaativampiin sääolosuhteisiin ja maastoon suuntaat, sitä enemmän sinun tulee kiinnittää huomiota housujesi materiaaliin ja teknisiin ominaisuuksiin. Vaellukseen sopii loistavasti esimerkiksi vettä hylkivät softshell-housut tai kosteampiin sääolosuhteisiin kuorihousut. Suojaisaan kesäsäähän vaellushousuina toimii myös hyvin ohuet, tekniset reisitaskuhousut. Huokoisemmat softshell-materiaalit hengittävät paremmin kuin esimerkiksi GORE-TEX kalvomateriaalit. Kuorihousut suojaavat tehokkaasti vedeltä ja tuulelta ja niiden alle voit kerrostaa vaikkapa merinovillahousut lisälämmikkeeksi. Kuorihousuja valitessa kannattaa siis valita koko niin, että niiden alle mahtuu tarvittaessa lisäkerroksia.

Vaellushousut suosituilta merkeiltä ja edulliseen hintaan

Budget Sportilta kuorihousut ja softshell-housut edulliseen hintaan naisille, miehille sekä lapsille. Valikoimastamme löydät erilaisia ulkoiluhousuja esimerkiksi merkeiltä Raiski, McKinley, Halti ja Icepeak. Voit tilata sinulle sopivat vaellushousut helposti verkkokaupasta nopealla toimituksella tai hankkia omasi lähimmästä Budget Sport -myymälästä. Katso valikoimastamme myös muut ulkoiluvaatteet.

Tällä hetkellä vaellushousut -tuoteryhmässä on 149 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Halti Fort Plus Naisten DrymaxX Kuorihousut (musta), 69,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Halti Fort Lasten DrymaxX Kuorihousut (musta), 49,95 €, McKINLEY Imber W - kuorihousut (musta), 39,95 € sekä Zig Zag Bloomer Jr - kuorihousut (musta), 34,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!