Ulkoiluvaatteet

Naiset
Miehet
Tytöt
Pojat
Tuoteryhmä
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Uusimmat ensin Järjestä
576 tuotetta
Uusimmat ensin Järjestä

Ulkoiluvaatteet

Laadukkaat ulkoiluvaatteet takaavat, että liikkumisesta raittiissa ulkoilmassa ja luonnon keskellä nauttii säässä kuin säässä. Kun tarvitset oikeat vapaa-ajan vaatteet oikeaan aktiiviulkoilun tarkoitukseen, tutustu Budget Sportin monipuoliseen valikoimaan. Meiltä löydät ulkoiluvaatteet naisille, miehille ja lapsille pysyvästi edulliseen hintaan. Olipa vuodenaika mikä tahansa, joka ympäristössä toimivat ulkoiluvaatteet estävät palelemisen ja kastumisen, eivätkä ne myöskään lämmitä liiaksi ja tee olosta tukalaa. Parhaimmillaan ulkoiluvaatteet torjuvat kosteutta sekä kestävät sadetta ja tuulta, samalla kun pitävät liikkujan sopivasti lämpimänä ja viileänä. Ulkoiluvaatteita ei tarvitse edes ajatella, vaan voi rauhassa keskittyä itse asiaan eli luontoelämyksiin.

Budget Sportin verkkokauppa ja myymälät palvelevat kaiken ikäisiä ja kokoisia kaikenlaisen ulkoilun ystäviä. Mallistoistamme löytyvät myös ulkoiluvaatteiden isot koot, ja vapaa-ajan vaatteet alehinnoin ovat löydettävissä meiltä eri aikoina vuoden mittaan. Tiedämme, että ulkoilu on aina ajankohtainen asia – päiväretkeilystä pidempiin telttailureissuihin, kevään ja kesän vaelluksista vaikkapa syksyn ruskaretkiin ja talviajan lumikenkäilyyn – siksi Budget Sportissa riittää ulkoiluvaatevalikoimaa joka vuodenajan tarpeisiin. Vedenpitävät kuoritakit, eri säihin sopivat ulkoiluhousut, tekniset alusasut ja käytännölliset asusteet sekä paljon muita toimivaan ulkoiluvaatetukseen sopivia vaihtoehtoja löydät sekä nettisivustoltamme että myymälöistämme. Budget Sportin ulkoiluvaatteet miehille, naisille ja lapsille tulevat tunnetuilta laatumerkeiltä, joita ovat muun muassa Halti, Helly Hansen, North Outdoor, Raiski ja Rukka. Hyödynnä Budget Sportin ulkoiluvaatevalikoiman liikuttavan halvat hinnat ja lähde hyvin varustautuneena virkistymään hienoissa luontomaisemissa!

Tällä hetkellä ulkoiluvaatteet -tuoteryhmässä on 576 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on McKINLEY Imber W - naisten kuorihousut (musta), 39,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Helly Hansen W Crew Midlayer Jacket - naisten kuoritakki (tummansininen), 99,95 €, Kari Traa Bryn L parkatakki (rosa), 119,90 € sekä Rukka Salmis Gtx - miesten kuoritakki (sininen), 199,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!