Raiski

Naiset
Miehet
Tytöt
Pojat
Tuoteryhmä
Koko
Väri
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
51 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Raiski

Suomalainen tuotemerkki Raiski valmistaa toimivia, hyvännäköisiä ja mukavia vaatteita naisille, niin aktiiviseen ulkoiluun ja liikuntaan kuin rentoon vapaa-aikaan. Budget Sportista löydät Raiski-vaatteet naisille monipuolisena mallistona, jossa on runsaasti vaihtoehtoja ulko- ja sisäpukeutumiseen, pysyvästi edulliseen hintaan.

Vuonna 1977 perustettu Raiski haluaa tarjota eri kokoisille ja eri mallisille naisille vaatteita, jotka tekevät liikkumisesta ja vapaa-ajasta nauttimisesta entistä mukavampaa. Raiski R+ on Raiskin mallisto, jossa vaatteiden mitoitukset ja leikkaukset on suunniteltu muodokkaille naisille sopiviksi.Raiski on yhdessä omistajayhtiönsä Haltin kanssa sitoutunut tuotannossaan kestävän kehityksen tavoitteisiin. Vaatteidensa valmistuksessa Raiski tavoittelee mahdollisimman suurta määrää Eco-merkittyjä tuotteita, joiden tuotanto kuormittaa ympäristöä mahdollisimman vähän.

 

Budget Sportin valikoimasta löydät Raiski-vaatteet naisille ulkoiluun, treeniin ja vapaa-aikaan, niin takit, housut ja shortsit, paidat ja trikoot kuin hameet ja mekot. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme ja tilaa mieleisesi Raiski-vaatteet netistä helposti, halvalla ja käden käänteessä. Tai tule sovittamaan Raiski-vaatemalleja ja ostoksille lähimpään Budget Sportin myymälään. Pue yllesi Raiskin laadukkaat, toiminnallisista materiaaleista valmistetut ja miellyttävästi istuvat vaatteet, ja nauti olostasi.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat Raiski-tuotteet. Tällä hetkellä Raiski-tuotteet -tuoteryhmässä on 51 tuotetta. Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on toistaiseksi Raiski Auri R+ - naisten stretch takki, 79,95 €. Tuotteiden hinnat vaihtelevat 12,47 € ja 179,00 € välillä, joten valikoimastamme löytyy Raiski-tuotteet jokaiselle kukkarolle.