Raiski

Raiski

Suomalainen tuotemerkki Raiski valmistaa toimivia, hyvännäköisiä ja mukavia vaatteita naisille, niin aktiiviseen ulkoiluun ja liikuntaan kuin rentoon vapaa-aikaan. Budget Sportista löydät Raiski-vaatteet naisille monipuolisena mallistona, jossa on runsaasti vaihtoehtoja ulko- ja sisäpukeutumiseen, pysyvästi edulliseen hintaan.

Vuonna 1977 perustettu Raiski haluaa tarjota eri kokoisille ja eri mallisille naisille vaatteita, jotka tekevät liikkumisesta ja vapaa-ajasta nauttimisesta entistä mukavampaa. Raiski R+ on Raiskin mallisto, jossa vaatteiden mitoitukset ja leikkaukset on suunniteltu muodokkaille naisille sopiviksi.Raiski on yhdessä omistajayhtiönsä Haltin kanssa sitoutunut tuotannossaan kestävän kehityksen tavoitteisiin. Vaatteidensa valmistuksessa Raiski tavoittelee mahdollisimman suurta määrää Eco-merkittyjä tuotteita, joiden tuotanto kuormittaa ympäristöä mahdollisimman vähän.

 

Budget Sportin valikoimasta löydät Raiski-vaatteet naisille ulkoiluun, treeniin ja vapaa-aikaan, niin takit, housut ja shortsit, paidat ja trikoot kuin hameet ja mekot. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme ja tilaa mieleisesi Raiski-vaatteet netistä helposti, halvalla ja käden käänteessä. Tai tule sovittamaan Raiski-vaatemalleja ja ostoksille lähimpään Budget Sportin myymälään. Pue yllesi Raiskin laadukkaat, toiminnallisista materiaaleista valmistetut ja miellyttävästi istuvat vaatteet, ja nauti olostasi.

Tällä hetkellä Raiski-tuotteet -tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Raiski Alinna R+ - naisten toppatakki (tummanharmaa), 32,00 €. Toinen suosittu malli on Raiski Aile R+ X-stretch - naisten stretch-takki (kirkkaanpunainen), 55,60 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!