Naisten kuorihousut

Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
20 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Kuorihousut naisille

Ulkoilu ja luonnossa liikkuminen virkistää ja energisoi niin kehon kuin mielenkin, ja oikea ja asianmukainen vaatetus varmistaa, ettei säätilojen vaihtelu pääse sitä häiritsemään. Hyvät säänpitävät kuorihousut kuuluvat jokaisen ulkoiluharrastajan ja luonnossa viihtyvän vakiovarusteisiin.

Kuorihousuiksi kutsutaan ulkoillessa usein trikoiden tai aluskerraston päälle puettavia vettä ja tuulta hylkiviä ulkoiluhousuja. Kuorihousuja saa kevyinä, vähän tilaa vievinä ja helposti päällyshousuiksi puettavina ohuempina malleina tai verkkovuoren kanssa, joka luo niihin lisää lämpöä ja käyttömukavuutta.

Budgetsportista löydät hyvät ja laadukkaat naisten kuorihousut edulliseen hintaan – olipa valintasi sitten Rukan laadukaat ja täysin vedenpitävät Goretex-kuorihousut tai kevyet ja hyvin repussa mukana kulkevat Dynafit-kuorihousut.

Tilaa heti Budgetsportilta itsellesi sopivat ja hyvät kuorihousut naisille taatusti halpaan hintaan tai tarkista haluamasi tuotteen myymäläsaatavuus helposti ja nopeasti verkossa.

Tällä hetkellä naisten kuorihousut -tuoteryhmässä on 20 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on McKINLEY Imber W - kuorihousut (musta), 39,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Halti Fort Naisten DrymaxX Kuorihousut (musta), 69,95 €, Halti Leisti Naisten Recy DrymaxX Kuorihousut (musta), 99,95 € sekä Rukka Sanginjoki Gtx N - kuorihousut (musta), 149,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!