Sadetakit

Sadetakit

Sadetakki on paikallaan silloin, kun sade ja kosteus on varmasti pidettävä ulkona. Se on kovalla ja pitkään kestävällä sadesäällä paras vaihtoehto – taatusti vedenpitävä takki, joka pitää sinut kuivana varmemmin kuin kevyempää kosteutta varten suunnitellut vettä hylkivät päällysvaatteet. Budget Sportin valikoimaan kuuluvat Mac in Sac- ja Whistler-sadetakit, jotka kannattaa varata mukaan niin työ- tai koulumatkalle, ulkoilulenkille kuin festari- tai mökkiviikonloppuunkin.

Budget Sportin laadukkaat sadetakit ovat todella mukavia ja kuin huomaamattomia päällä, mikä johtuu niiden keveydestä, harkituista leikkauksista ja muotoilusta sekä hengittävästä materiaalista. Vedenpitävyys on varmistettu sekä teipatuilla saumoilla että sadetakkimateriaalin korkealla vedenpitävyysarvolla. Esimerkiksi Mac in Sac -sadetakin vedenpitävyysarvo 7 000 mm kertoo siitä, että sen materiaali on erinomaisesti vettä pitävää. Tutustu Budget Sportin monipuoliseen valikoimaan ja löydä mieleisesi sadetakki verkkokaupastamme, tai tule ostoksille lähimpään myymäläämme. Meillä tämäkin hankinta onnistuu tuttuun tapaan, eli järkevästi ja liikuttavan halpaan hintaan.

Tällä hetkellä sadetakit -tuoteryhmässä on 203 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Helly Hansen Crew Midlayer - miesten kuoritakki (musta), 100,00 €. Muita suosittuja malleja ovat Helly Hansen W Crew Midlayer Jacket - naisten kuoritakki (tummansininen), 116,91 €, Helly Hansen Yu Ervik Jacket - miesten kuoritakki (musta), 99,95 € sekä Helly Hansen Crew Midlayer - miesten kuoritakki (tummansininen), 100,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!