Sadetakit

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Uusimmat ensin Järjestä
14 tuotetta
Uusimmat ensin Järjestä

Sadetakit

Sadetakki on paikallaan silloin, kun sade ja kosteus on varmasti pidettävä ulkona. Se on kovalla ja pitkään kestävällä sadesäällä paras vaihtoehto – taatusti vedenpitävä takki, joka pitää sinut kuivana varmemmin kuin kevyempää kosteutta varten suunnitellut vettä hylkivät päällysvaatteet. Budget Sportin valikoimaan kuuluvat Mac in Sac- ja Whistler-sadetakit, jotka kannattaa varata mukaan niin työ- tai koulumatkalle, ulkoilulenkille kuin festari- tai mökkiviikonloppuunkin.

Budget Sportin laadukkaat sadetakit ovat todella mukavia ja kuin huomaamattomia päällä, mikä johtuu niiden keveydestä, harkituista leikkauksista ja muotoilusta sekä hengittävästä materiaalista. Vedenpitävyys on varmistettu sekä teipatuilla saumoilla että sadetakkimateriaalin korkealla vedenpitävyysarvolla. Esimerkiksi Mac in Sac -sadetakin vedenpitävyysarvo 7 000 mm kertoo siitä, että sen materiaali on erinomaisesti vettä pitävää. Tutustu Budget Sportin monipuoliseen valikoimaan ja löydä mieleisesi sadetakki verkkokaupastamme, tai tule ostoksille lähimpään myymäläämme. Meillä tämäkin hankinta onnistuu tuttuun tapaan, eli järkevästi ja liikuttavan halpaan hintaan.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat sadetakit mm. merkeiltä Hans Company, Mac In a Sac ja Didriksons. Tutustu myös kategorioihimme toppatakit, tuulitakit ja untuvatakit. Sadetakit -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Hans Company Aalto Sadetakki, 29,95 €.