Naisten sadetakit

Perinteinen kunnon sadetakki on aina varma ja ajankohtainen klassikkotuote, jolle riittää kysyntää vuosikymmenestä toiseen. Eikä ihme, sillä parhaimmillaan ne tuovat väriä ja positiivisuutta sadepäivään, kruunaavat tyylisi ja pitävät sinut mukavan kuivana päästä polviin saakka. Tyylikäs ja käytännöllinen naisten sadetakki pitää puoliasi sadetta vastaan niin arkena kuin vapaa-ajallakin ja sopii erinomaisesti luontopolulta kauppakadulle.

Sadetakeissa löytyy sekä urheilullisia että vapaa-ajan malleja. Valitsemalla molemmat takaat itsellesi kovimmat panokset sadetta vastaan joka tilanteessa. Budgetsportin valikoimasta löydät hyvät ja laadukkaat naisten sadetakit aina edulliseen hintaan ja helposti.

Retkeilijälle, maastossa liikkujalle ja vaikka työmatkansa pyörän selässä taittavalle fiksu valinta on pieneen tilaan pakkautuva ja kätevä Mac in Sac -sadetakki. Se kulkeutuu helposti mukana repussa ja on kätevä sujauttaa äkkiä päälle sateen yllättäessä. Sadetakin tärkeistä ominaisuuksista ei ole kuitenkaan pihdattu vaan Mac in Sac -sadetakeissa on loistava vedenpitävyys, teipatut saumat ja säädettävä huppu. Ne myös kuivuvat hengittävän materiaalinsa ansiosta nopeasti ja löytävät näin ollen pian tiensä takaisin pussiin käytön lopuksi. Budgetsportilta löydät nämä suositut sadetakit naisille näyttävissä ja pirteissä väreissä tai vaihtoehtoisesti minimalistisen mustana.

Mikäli intohimosi on maastopyöräily eivätkä pienet kuraräiskeet sinua hätkähdytä, kunnon sateessa vaadit varmasti kuitenkin takiltasi kunnon suojaa. Sinulle Budgetsport suosittelee erityisesti aktiivipyöräilyyn suunniteltua urheilullista sadetakkia, jossa on takaa pidempi helma ja vyötärön nyörikiristys mahdollisimman hyvän pyöräilyistuvuuden ja suojan takaamiseksi.

Olitpa sitten aktiivinen urheiluharrastaja tai et, naisten sadetakin ei tarvitse olla pelkkä välttämättömyys vaan se voi myös olla koko asusi ”se juttu”! Etenkin retrohenkiset, pirteän väriset naisten pitkät sadetakit ovat löytäneet taas tiensä kaupunkikuvaan ja muotilehtienkin sivuille. Budgetsportilta saat tätä klassista tyyliä edustavat Tretorn-sadetakit iloisissa väreissä piristämään omia sadepäiviäsi – ja muidenkin, sillä näillä käännät varmasti kadulla katseita. Vetäise tyylikäs polvimittainen sadetakki vain yllesi asusi suojaksi ja aloita (ja päätä) päiväsi astetta positiivisemmalla ja varmemmalla asenteella. Nämä trendikkäät sadetakit eivät tunne oloaan orvoksi brunssitreffeillä, kauppareissulla, iltamenoissa… tai metsäretkellä!

Tutustu Budgetsportin naisten sadetakkivalikoimaan ja löydä omasi liikuttavan edulliseen hintaan – ja miksei vaikka parissa eri tyylissä tai värissä. Sadetakki ei ole koskaan turha ostos, koska sille löytyy takuuvarmasti käyttöä niin arkena kuin vapaa-ajallakin. Itsellesi hyvän ja sopivan kokoisen naisten sadetakin valittuasi, valitse vain mieleisesi toimitustapa tai tarkista helposti haluamasi tuotteen myymäläkohtainen saatavuus.

Tällä hetkellä naisten sadetakit -tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Weather Report Petra W Pu Rain Jkt naisten sadetakki (punainen), 44,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Weather Report Petra W Pu Rain Jkt naisten sadetakki (sininen), 44,95 €, HC Outwear Aalto ECO sadetakki (keltainen), 39,95 € sekä McKINLEY Litiri II Wms - naisten sadetakki (musta), 29,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!