Miesten käsineet

Miesten käsineet ja hanskat

Millaiset miesten käsineet tai miesten hanskat sinulla on etsinnässä? Ei haittaa, vaikket vielä tietäisikään – se selviää tutustumalla tarjontaamme. Meiltä löytyy laadukkaat miesten käsineet ja miesten hanskat kaikkiin tarpeisiin liikuttavan halvalla. Ostokset voit tehdä samantien netissä tai poiketa lähimpään Budget Sport -myymälään.

Miesten käsineet ja miesten hanskat kannattaa valita aina käyttötarkoituksen mukaan. Osa on topattu lämpimämmin, osa taas on kevyempiä ja ohuempia. Myös esimerkiksi veden- ja tuulenpitävyydessä on eroja. Toppahanskat, hiihtokäsineet, lasketteluhanskat, juoksukäsineet, rukkaset, aluskäsineet kerrospukeutumiseen – monipuolinen valikoimamme tarjoaa miesten käsineet ja miesten hanskat joka lähtöön ja aina liikuttavan halvalla. Tutustu myös miesten toppahousuihin sekä miesten toppatakkeihimme, vertaa ja valitse. Voit helpottaa hakemista tekemällä haluamiasi rajauksia hakuehtoihin.

Muistathan, että meillä voit maksaa verkkokauppaostoksesi haluamallasi tavalla ja Budget Sport -laskulla ja -erämaksulla saat joustoa maksuaikaan. Lisätietoa löydät täältä.

Tällä hetkellä miesten käsineet -tuoteryhmässä on 41 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Whistler Walkom Down Mitten - rukkaset (musta), 39,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Halti Koivu Hanskat - sormikkaat (musta), 24,95 €, Nakamura Guanti II Ux - sormikkaat (musta), 9,95 € sekä Lillsport Taro Mitt hiihtokäsineet (musta), 39,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!