Miesten käsineet

Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Uusimmat ensin Järjestä
43 tuotetta
Uusimmat ensin Järjestä

Miesten käsineet ja hanskat

Millaiset miesten käsineet tai miesten hanskat sinulla on etsinnässä? Ei haittaa, vaikket vielä tietäisikään – se selviää tutustumalla tarjontaamme. Meiltä löytyy laadukkaat miesten käsineet ja miesten hanskat kaikkiin tarpeisiin liikuttavan halvalla. Ostokset voit tehdä samantien netissä tai poiketa lähimpään Budget Sport -myymälään.

Miesten käsineet ja miesten hanskat kannattaa valita aina käyttötarkoituksen mukaan. Osa on topattu lämpimämmin, osa taas on kevyempiä ja ohuempia. Myös esimerkiksi veden- ja tuulenpitävyydessä on eroja. Toppahanskat, hiihtokäsineet, lasketteluhanskat, juoksukäsineet, rukkaset, aluskäsineet kerrospukeutumiseen – monipuolinen valikoimamme tarjoaa miesten käsineet ja miesten hanskat joka lähtöön ja aina liikuttavan halvalla. Tutustu myös miesten toppahousuihin sekä miesten toppatakkeihimme, vertaa ja valitse. Voit helpottaa hakemista tekemällä haluamiasi rajauksia hakuehtoihin.

Muistathan, että meillä voit maksaa verkkokauppaostoksesi haluamallasi tavalla ja Budget Sport -laskulla ja -erämaksulla saat joustoa maksuaikaan. Lisätietoa löydät täältä.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten käsineet mm. merkeiltä Hans Company, Halti ja Hestra. Tutustu myös kategorioihimme miesten alusasut, miesten asusteet ja miesten väliasut. Miesten käsineet -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Hans Company Softshellsormikkat Aikuiset - sormikkaat, 9,95 €.