Salihanskat

Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Järjestä
5 tuotetta
Järjestä

Naisten ja miesten salihanskat laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat naisten ja miesten salihanskat ja muut treenivarusteet -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat naisten ja miesten salihanskat mm. merkeiltä Kari Traa ja Eco Body.

Tilaa naisten ja miesten salihanskat edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä naisten ja miesten salihanskat -tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Kari Traa Nora Glove N Tekniset Hanskat. - naisten sormikkaat (musta), 14,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Eco Body Urheilukäsineet (väritön), 14,95 €, Eco Body Treenihanskat, musta/pinkki - naisten lajihanskat (pinkki), 12,95 € sekä Eco Body Treenihanskat, musta/pinkki - naisten lajihanskat (musta), 12,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa. Tutustu myös kategorioihimme hyppynarut, leuanvetotangot ja käsipainot ja levypainot!