Lasten shortsit ja caprit

Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Uusimmat ensin Järjestä
25 tuotetta
Uusimmat ensin Järjestä

Lasten shortsit

Budget Sportin valikoimasta löydät hyvän valikoiman erilaisia lasten shortseja liikuttavan halpaan hintaan! Etsitpä sitten shortseja ulkoiluun, liikuntaharrastukseen tai vapaa-aikaan, valikoimastamme löydät varmasti jokaiselle lapselle sopivat ja mieluisat shortsit aina edulliseen hintaan.

Meiltä löydät lasten jalkapallo- ja muut urheilushortsit monenlaisiin liikuntaharrastuksiin hyviltä merkeiltä halpaan hintaan! Tutustu valikoimaamme lähemmin löytääksesi juuri sinun lapsellesi sopivat shortsit. Budget Sportilta löydät esimerkiksi laajalti moniin eri liikuntamuotoihin hyvin soveltuvat monipuoliset, kevyet ja hyvin hengittävät urheilushortsit eri väreissä. Valikoimastamme löydät varmasti juuri sinun lapsellesi sopivat ja mieleiset monikäyttöiset urheilushortsit. Lapsesi on helppo vetäistä ne päälle turhia pähkäilemättä aina kun kutsu mukaan peliin tai urheilemaan käy!

Harrastaako perheesi tai lapsesi paljon ulkoilua ja maastossa liikkumista? Ulkoilevalle ja maastossa liikkuvalle lapselle nappivalinta ovat tuulikankaiset urheilushortsit, jotka on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja viimaa torjuvasta materiaalista.

Mikäli etsit lapsellesi sporttisia, mutta samalla mukavia vapaa-ajan shortseja muuhunkin kuin aktiiviseen urheilukäyttöön, Budget Sportilta löydät edullisesti myös rennon pehmeät vapaa-ajan collegeshortsit lapsille. Lasten collegeshortsit ovat erinomainen valinta silloin kun lapsesi haluaa ylläpitää rennon sporttisen tyylin myös lepopäivinä, sillä ne ovat mukavan pehmeät ja joustavat mahdollistaen niin löhöilyn kun temmeltämisenkin.

Löydettyäsi lapsellesi hyvät shortsit sekä urheiluun että vapaa-aikaan, mikset tutustuisi myös huippulaajaan ja edulliseen valikoimaamme lasten paitoja löytääksesi lapsesi uusille shortseille sopivan parin ja täydentääksesi koko urheilu- tai vapaa-ajan asun. Vielä kun lisäät mukaan kuhunkin tilanteeseen sopivat kengät, niin lapsesi aktiivisuutta ei enää pidättele mikään! Osta nyt lasten urheilu- ja vapaa-ajan shortsit ja muut urheiluvaatteet ja -tarvikkeet kätevästi Budget Sportin verkkosivuilta tai tarkista haluamasi tuotteen sijaintikohtainen myymäläsaatavuus.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat lasten shortsit ja caprit mm. merkeiltä Umbro, Adidas ja Oxdog. Tutustu myös kategorioihimme lasten alusasut, lasten asusteet ja lasten fanituotteet. Lasten shortsit ja caprit -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Umbro Pedro Sr / Jr urheilu - shortsi ja Capri, 14,95 €.