Lasten shortsit

Lasten shortsit

Budget Sportin valikoimasta löydät hyvän valikoiman erilaisia lasten shortseja liikuttavan halpaan hintaan! Etsitpä sitten shortseja ulkoiluun, liikuntaharrastukseen tai vapaa-aikaan, valikoimastamme löydät varmasti jokaiselle lapselle sopivat ja mieluisat shortsit aina edulliseen hintaan.

Meiltä löydät lasten jalkapallo- ja muut urheilushortsit ja -caprit monenlaisiin liikuntaharrastuksiin hyviltä merkeiltä halpaan hintaan! Tutustu valikoimaamme lähemmin löytääksesi juuri sinun lapsellesi sopivat shortsit. Budget Sportilta löydät esimerkiksi laajalti moniin eri liikuntamuotoihin hyvin soveltuvat monipuoliset, kevyet ja hyvin hengittävät urheilushortsit eri väreissä. Valikoimastamme löydät varmasti juuri sinun lapsellesi sopivat ja mieleiset monikäyttöiset urheilushortsit. Lapsesi on helppo vetäistä ne päälle turhia pähkäilemättä aina kun kutsu mukaan peliin tai urheilemaan käy!

Harrastaako perheesi tai lapsesi paljon ulkoilua ja maastossa liikkumista? Ulkoilevalle ja maastossa liikkuvalle lapselle nappivalinta ovat tuulikankaiset urheilushortsit, jotka on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja viimaa torjuvasta materiaalista.

Mikäli etsit lapsellesi sporttisia, mutta samalla mukavia vapaa-ajan shortseja muuhunkin kuin aktiiviseen urheilukäyttöön, Budget Sportilta löydät edullisesti myös rennon pehmeät vapaa-ajan collegeshortsit lapsille. Lasten collegeshortsit ovat erinomainen valinta silloin kun lapsesi haluaa ylläpitää rennon sporttisen tyylin myös lepopäivinä, sillä ne ovat mukavan pehmeät ja joustavat mahdollistaen niin löhöilyn kun temmeltämisenkin.

Löydettyäsi lapsellesi hyvät shortsit sekä urheiluun että vapaa-aikaan, mikset tutustuisi myös huippulaajaan ja edulliseen valikoimaamme lasten paitoja löytääksesi lapsesi uusille shortseille sopivan parin ja täydentääksesi koko urheilu- tai vapaa-ajan asun. Vielä kun lisäät mukaan kuhunkin tilanteeseen sopivat kengät, niin lapsesi aktiivisuutta ei enää pidättele mikään! Osta nyt lasten urheilu- ja vapaa-ajan shortsit ja muut urheiluvaatteet ja -tarvikkeet kätevästi Budget Sportin verkkosivuilta tai tarkista haluamasi tuotteen sijaintikohtainen myymäläsaatavuus.

Tällä hetkellä lasten shortsit -tuoteryhmässä on 37 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on adidas Squadra 21 Shorts Jr - lasten shortsit (musta), 17,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Nike Nike Dri-FIT Multi+ Big Kids' Training Shorts - lasten shortsit (musta), 19,95 €, adidas Squadra 21 Shorts Jr - lasten shortsit (kirkkaansininen), 17,95 € sekä Oxdog Avalon - shortsit (musta), 21,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!