Selkätuet

Selkätuet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat selkätuet ja muut urheilutuet -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat selkätuet mm. merkeiltä Gymstick ja LP Support.

Tilaa selkätuet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä selkätuet -tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Gymstick Selkätuki 1.0 (väritön), 14,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Gymstick Selkätuki 2.0 (musta), 24,95 €, LP Support Selkätuki 919 (väritön), 39,95 € sekä LP Support Selkätuki 771 (musta), 19,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko selkätuet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat selkätuet saat hintaan 14,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 39,95 € hintaan. Meiltä löydät selkätuet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata selkätuet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa. Tutustu myös kategorioihimme polvituet, nilkkatuet ja kyynärpäätuet!

Näytä lisää