Kehonhuolto

Kehonhuoltoa apuvälineillä ja aktiivisilla harjoitteilla

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät apuvälineet aktiiviseen kehonhuoltoon. Erilaisten hierontarullien, -pallojen ja muiden kehohuoltovälineiden avulla voit palauttaa treenistä väsyneet lihakset lempeästi ja tehokkaasti. Hieromalla jännittyneet lihaskalvot rennoiksi saat jälleen tehot irti treenistä, eikä kivuliaita jännityksiä ja virheasentoja pääse muodostumaan. Palautuminen on tärkeä osa kokonaisvaltaista harjoittelua ja kehonhuoltoa. Treeniohjelmaan kannattaa sisällyttää myös harjoitteita, joilla on palauttava vaikutus. Kehonhuolto kotona treenin jälkeen, sekä venyttely, lepo ja monipuolinen ravinto varmistavat tasapainoisen yhteisvaikutuksen. Ylikuormittunut ja stressaantunut kroppa ei kehity, ellei sitä huolleta. Palautuneet lihakset tuottavat enemmän voimaa ja aineenvaihdunta on vilkkaampaa. Hyvin voiva keho ja mieli jaksavat kaikenlaista kuormitusta paremmin. 

Kehonhuolto kotona tapahtuu tehokkaasti rullailemalla. Foam roller / pilatesrulla / putkirulla on loistava apuväline, jolla voit sekä verrytellä ennen treeniä että palautella urheilusuorituksen jälkeen. Rullissa on erilaisia pintoja; sileäpintainen hieroo lempeämmin. Jos haluat enemmän tehoa, valitse rulla, jonka pinta on kuvioitu. Kiinnitä huomiota myös rulla kovuuteen; mitä pehmeämpi rulla, sen hienovaraisemmin se hieroo. Myös erilaiset kuminauhat ja hierontapallot ovat oivallisia kehonhuoltovälineitä, joiden säännöllinen käyttö lisää aktiivisesti urheilevan hyvinvointia. Mitä on oikeanlainen kehonhuolto kellekin, vaihtelee suuresti. Mitä tavoitteellisemmin treenaat, sen tärkeämpi rooli kehonhuollolla on. Harjoitusmäärien ollessa suuria, myös palautumiseen ja kehonhuoltoon tulisi satasata samassa suhteessa. Oikeanlaisella kehonhuollolla varmistetaan, että kroppa pysyy vapaana lihasjumeista eikä virheellisiä asentoja esimerkiksi pääse muodostumaan. 

Tällä hetkellä kehonhuolto -tuoteryhmässä on 141 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Gymstick Power Band Medium voima - jumppakuminauha (väritön), 19,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Gymstick Comfort 150cm - jumppa- ja joogamatto (musta), 19,95 €, Gymstick Mini Band Strong - jumppakuminauha (lila), 4,95 € sekä Gymstick Power Band Strong voima - jumppakuminauha (väritön), 29,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!