Tennismailat

Tennismailat

Etsitkö hyvää ja edullista tennismailaa? Olet tullut oikealle sinulle, sillä Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät tennismailat hyviltä merkeiltä liikuttavan halpaan hintaan. Olitpa sitten harjaantuneempi tenniksen pelaaja tai vasta harrastuksesi alussa, löydät meiltä tarpeeseesi soveltuvan tennismailan nopeasti mutkattomasti. Löydät meiltä paljon erikokoisia ja erilaisilla ominaisuuksilla varusteltuja tennismailoja sekä aikuisille että junioreille. Valikoimastamme löytyvät parhaat tennismailamerkit, kuten laadukkaat ja kestävät Wilson-tennismailat ja Head-tennismailat. Jos haluat löytää tennismailan parhaaseen mahdolliseen tarjoushintaan, nappaa omasi tiuhaan tahtiin vaihtuvista mainostarjouksista huippuedullisesti. Jos tennis on sinulle mieluisa laji, hanki myös muut tärkeät vaatteet ja varusteet tenniskentälle. Budget Sportista löydät esimerkiksi edulliset tennispallot, gripit, tenniskengät, hikinauhat sekä varustekassit. Tennikseen tarvittavat varusteet ja vaatteet voit tilata joko helposti netistä tai ostaa ne kätevästi lähimmästä Budget Sport -myymälästä!

Tennis on klassinen urheilulaji, joka kohottaa tehokkaasti sekä aerobista kuntoa että lihaskuntoa. Nopeatempoisessa tenniksessä koko keho tekee tehokkaasti töitä kehittäen monipuolisesti jalkojen, käsien, keskivartalon ja selän lihaksia. Tenniksen peluu parantaa loistavasti myös koordinaatiokykyä ja reaktionopeutta. Tennis on laji, jota voi harrastaa ympäri vuoden – lämpiminä vuodenaikoina ulkokentillä ja kylmempinä vuodenaikoina sisähalleissa. Lajista erityisen kiehtovan tekee sen haastavuus – tennis vaatii sekä kovaa fyysistä kuntoa, ahkeraa harjoittelua ja oikean lyöntitekniikan. Jos olet vasta tennisharrastuksesi alussa, oikean tekniikan opettelussa kannattaa turvautua tenniksen opettajaan tai kokeneemman pelikaverin neuvoihin. Jotta pääset mutkattomasti vauhtiin omassa tennisharrastuksessasi, muista hankkia myös omaan käteen ja taitotasoon sopiva tennismaila.

Tennismailoista löytyy reippaasti erilaisia kokoja ja niiden ominaisuuksissa on eroja. Itselle sopivan tennismailan valinta kannattaa tehdä huolellisesti, että saat turvallisen ja miellyttävän alun tenniksen peluuseen. Kun ostat ensimmäistä tennismailaasi, tärkeimpiä huomioitavia seikkoja ovat tennismailan kahvan ja kehyksen koko. Kahvakoko on sopiva, kun kahvaan kättelyotteella tarttuessa sormenpäät eivät osu peukalotyveen. Kahvakoot ilmoitetaan yleensä numeroilla 000–6, joista yleisimmät kahvakoot ovat 2 ja 3. Itselle sopivaa kehäkokoa arvioidessa kannattaa pohtia omaa taitotasoa. Harjaantuneemmille pelaajille sopii yleensä pienempi kehäkoko, jolloin on mahdollista saavuttaa parempi pallotuntuma. Aloitteleville pelaajille, naisille ja lapsille sopii leveämpi kehäkoko, joka tarjoaa enemmän voimaa lyöntiin. Kun ostat tennismailaa juniorille, valitse kevytrakenteinen ja suurikehäinen lasten tennismaila. Lapselle sopivan tennismailan tuumakoko valitaan lapsen pituuden mukaan. Olitpa sitten harjaantuneempi tenniksen pelaaja tai vasta-alkaja, Budget Sportista löydät omaan tasoosi sopivan tennismailan mahtavan edulliseen hintaan!

Tällä hetkellä tennismailat -tuoteryhmässä on 17 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Wilson Blade Feel Team 103 - tennismaila (väritön), 49,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Wilson Fusion XL - tennismaila (harmaa), 34,95 €, Wilson Blade Feel Team 103 - tennismaila (väritön), 59,95 € sekä Wilson Six One - tennismaila (valkoinen), 99,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!