Tenniskengät

Tenniskengät

Haluatko löytää hyvät ja laadukkaat tenniskengät halpaan hintaan? Olet oikeassa paikassa, sillä Budget Sportin kattavasta valikoimasta löydät paljon tyylikkäitä ja kestäviä tenniskenkiä hyviltä merkeiltä edulliseen hintaan. Löydät meiltä tenniskengät kaikille alustoille – pelasitpa sitten pehmeämmällä tenniskentällä tai kovalla sisälattialla. Laajasta valikoimastamme löydät tenniskengät laadukkailta ja tunnetuilta brändeiltä – Budget Sportista löydät esimerkiksi pehmeät ja tyylikkäät New Balance -tenniskengät naisille ja miehille. Jos haluat löytää tenniskengät kaikkien parhaaseen tarjoushintaan, poimi ne säännöllisesti vaihtuvista mainostarjouksistamme huippuedulliseen hintaan. Jos tennis on sinun suosikkiharrastuksesi, muista hankkia myös muut lajiin sopivat vaatteet ja varusteet. Budget Sportista löydät esimerkiksi edulliset tennispallot, gripit, tenniskengät, hikinauhat sekä varustekassit. Tennikseen tarvittavat varusteet ja vaatteet voit tilata joko helposti netistä tai ostaa ne kätevästi lähimmästä Budget Sport -myymälästä!

Hyvät ja omaan jalkaan sopivat tenniskengät ovat jokaiselle tennispelaajalle ehdoton hankinta. Tennis on haastava ja vauhdikas laji, joka vaatii lajiin erityisesti suunnitellut tenniskengät. Jotta pelaaminen olisi turvallista ja miellyttävää, tenniskenkien tulee tukea jalkaa hyppy- ja sivuttaisliikkeitä tehdessä. Asianmukaisilla tenniskengillä vältyt nyrjähdyksiltä ja venähdyksiltä. Tenniskengistä löytyy erilaisia vaihtoehtoja, joista löytyy sekä ulkokentille että sisäkentille sopivia pohjavaihtoehtoja. Erityisesti kovilla sisäkentillä pelattaessa tenniskenkien tulee olla varusteltu hyvillä vaimennuksilla. Pelasitpa sitten ulkokentällä tai sisähallissa, tenniskenkien pohjan tulisi aina tarjota tehokasta pitoa pelialulle. Jotta liikkuminen onnistuisi ketterästi, tenniskenkien pohjan tulee joustava ja kengän rakenteen kevyt. Jotta jalat pysyvät miellyttävän tuntuisina pitkänkin pelisession ajan, tenniskenkien pintamateriaalin tulisi olla hengittävää. Hengittävyys on erityisen tärkeää, jos pelaat pääsääntöisesti lämpiminä vuodenaikoina. Etsitpä millaisia tenniskenkiä tahansa, Budget Sportin valikoimasta löydät paljon hyvä vaihtoehtoja liikuttavan halpaan hintaan.

Tällä hetkellä tenniskengät -tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Asics GEL-Challenger 13 - tenniskengät (harmaa), 99,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Wilson Kaos Stroke 2.0 W - tenniskengät (valkoinen), 69,95 €, Asics W Gel-challenger 13 - tenniskengät (vihreä), 79,95 € sekä Wilson Rush Pro Jr L - tenniskengät (keltainen), 59,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!