Gripit

Gripit laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat gripit ja muut tarvikkeet -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat gripit.

Tilaa gripit edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä gripit -tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Wilson Pro Overgrip 3 PK - grippi (väritön), 8,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Wilson Sublime 1 PK - grippi (väritön), 8,95 €, Wilson Pro Overgrip 3 PK valkoinen - grippi (väritön), 8,95 € sekä Wilson Sublime 1 PK - grippi (valkoinen), 8,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko gripit maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat gripit saat hintaan false € ja hintavimmat ovat myynnissä false € hintaan. Meiltä löydät gripit aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata gripit kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa. Tutustu myös kategorioihimme urheilutuet ja laukut ja varustekassit!

Näytä lisää