Tarvikkeet

Aikuisten ja lasten tarvikkeet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat aikuisten ja lasten tarvikkeet ja muut tennis -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat aikuisten ja lasten tarvikkeet mm. merkeiltä Wilson ja Medibase.

Tilaa aikuisten ja lasten tarvikkeet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä aikuisten ja lasten tarvikkeet -tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Wilson Pro Overgrip 3 PK - grippi (väritön), 8,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Wilson Sublime 1 PK - grippi (väritön), 8,95 €, Wilson Pro Overgrip 3 PK valkoinen - grippi (väritön), 8,95 € sekä Wilson Sublime 1 PK - grippi (valkoinen), 8,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko aikuisten ja lasten tarvikkeet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat aikuisten ja lasten tarvikkeet saat hintaan 5,90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 8,95 € hintaan. Meiltä löydät aikuisten ja lasten tarvikkeet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata aikuisten ja lasten tarvikkeet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää