Head

Head-tuotteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat Head-tuotteet ja muut brändit -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat Head-tuotteet.

Tilaa Head-tuotteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä Head-tuotteet -tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Head Evo Sanyo - padelmaila (musta), 69,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Head Flash Pro 2.0 SMU - padelmaila (valkoinen), 140,00 €, Head Zephyr UL - padelmaila (sininen), 139,00 € sekä Head Ti. Radical Elite Tennismaila (väritön), 59,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko Head-tuotteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat Head-tuotteet saat hintaan 48,00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 140,00 € hintaan. Meiltä löydät Head-tuotteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata Head-tuotteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää