Yonex

Yonex-tuotteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat Yonex-tuotteet ja muut brändit -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat Yonex-tuotteet.

Tilaa Yonex-tuotteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä Yonex-tuotteet -tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Yonex Astrox 99 Tour - sulkapallomaila (punainen), 129,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Yonex Super Grap sulkapallomailan grippi (vihreä), 9,95 €, Yonex Nanoflare E13 - sulkapallomaila (sininen), 39,95 € sekä Yonex Mavis 350 - sulkapallo (keltainen), 12,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko Yonex-tuotteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat Yonex-tuotteet saat hintaan 9,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129,90 € hintaan. Meiltä löydät Yonex-tuotteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata Yonex-tuotteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää