Sulkapallot

Sulkapallot

Oletko sulkapallon aktiiviharrastaja tai onko sulkapallo lajina sinulle vasta uusi tuttavuus? Kaipaavatko sulkapallosi päivittämistä jo seuraavaa peliä varten? Olitpa kuinka harjaantunut sulkapallon pelaaja tahansa, Budget Sportilta löydät juuri itsellesi sopivat sulkapallot helposti, edullisesti ja nopeasti. Olemme koonneet valikoimaamme laadukkaat ja ammattimaiset Wilson- ja Yonex-sulkapallot sinulle edulliseen hintaan.

Oikean ja omiin tarpeisiisi sopivan sulkapallon valinta on tärkeää, joten kannattaa miettiä mitä ominaisuuksia juuri sinä peliisi haet. Sulkapallojen valmistuksessa käytetään joko muovista tehtyjä tai aitoja sulkia. Muoviset sulkapallot soveltuvat hyvin lajin harjoitteluun, sillä ne ovat kestäviä ja helppokäyttöisiä. Kokeneemman sulkapallon aktiivipelaajan sen sijaan kannattaa panostaa aidoista luonnon sulista valmistettuun sulkapalloon mahdollisimman hyvän pelin toteuttamiseksi.

Sulkapallojen koko viittaa niiden nopeuteen, mikä on tärkeä ominaisuus ottaa huomioon sulkapalloa valitessa. Ne jaotellaan kolmeen eri nopeusluokkaan, jotka merkitään sekä värein että kirjaintunnuksin: S = hidas (vihreä), M = keskinopea (sininen) ja F = nopea (punainen). Lajin aloittelijalle soveltuu hyvin sininen, keskinopea sulkapallo.

Budget Sportin valikoimasta löydät tietenkin myös sulkapallomailat ja muut pelitarvikkeet kuten sulkapalloverkot ja mailalaukut aina edulliseen hintaan. Peliasusi päivittämiseen kannattaa myös tutustua shortsi- ja treenipaitavalikoimaamme. Sisäpelikenkien valikoimastamme löydät hyvät ja ketterät, jälkiä jättämättömät ja iskua vaimentavat kengät, jotka soveltuvat erinomaisesti sulkapallon pelaamiseen.

Osta muoviset tai aitosulkaiset sulkapallot ja muut sulkapallotarvikkeet ja -vaatteet kätevästi Budget Sportin verkkosivuilta tai tarkista haluamasi tuotteen sijaintikohtainen myymäläsaatavuus. Budget Sport -myymälöissä asiointi on tehty sinulle mahdollisimman mutkattomaksi niin, että löydät varmasti oikean sulkapallon ja muut vapaa-ajan tarvikkeet helposti ja aina halpaan hintaan niin, että pääset mukaan peliin alta aika yksikön

Tällä hetkellä sulkapallot -tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Yonex Mavis 350 - sulkapallo (keltainen), 12,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Wilson Club 20 luonnonsulka 77 - sulkapallo (väritön), 19,95 €, Wilson Championship 6 Tube - sulkapallo (valkoinen), 9,95 € sekä Yonex League 5 - sulkapallo (valkoinen), 21,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!