Retkeilytakit

Naiset
Miehet
Tytöt
Pojat
Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituin Järjestä
466 tuotetta
Suosituin Järjestä

Ulkoilutakit ja retkeilytakit

Ulkoilu ja luonnossa retkeily virkistää ja energisoi niin kehon kuin mielenkin. Hyvä ja asianmukainen ulkoilutakki varmistaa, ettei säiden tai vuodenaikojen vaihtelu pääse yllättämään tai häiritsemään retkeilyäsi. Hyvä ulkoilutakki kuuluu jokaisen retkeilijän ja luonnossa viihtyvän vakiovarusteisiin, suuntaatpa sitten kevyelle kävelylenkille maastossa tai vaikka pidemmälle eräretkelle.

Suomen talvi vaatii myös aivan omanlaisensa varustautumisen. Oletko kenties suuntaamassa rinteeseen? Kovillakaan pakkasilla ja purevammassakaan viimassa et ala värisemään kun puet päällesi hyvän ja tehokkaasti lämpöä pitävän talvitakin.

Budget Sportilta löydät hyvän valikoiman laadukkaita ja edullisia retkeily- ja ulkoilutakkeja joka tilanteeseen ja koko perheelle. Etsitpä sitten ulkoiluun ja talviurheiluharrastuksiin sopivaa sporttista mallia tai lämmittävää ja edustuskelpoista kaupunki- ja vapaa-ajan takkia, meiltä löydät varmasti itsellesi mieluisen ja hyvän ulkoilutakin jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Kevyt ja urheilullisen näköinen vyötärömittainen toppatakki on hyvä valinta niin talviseen ulkoiluun, arkikäyttöön kuin vapaa-aikaankin. Otathan kuitenkin huomioon, että myös toppatakeissa on eroja. Toisten pinta on valmistettu erityisen hyvin kosteutta hylkivästä materiaalista. Yleisesti ottaen vanueristeiset toppatakit siirtävät hikeä ja kosteutta untuvatakkeja tehokkaammin, ja soveltuvat näin ollen paremmin aktiivisempaan liikkumiseen. Untuvatakit sen sijaan eristävät lämpöä huomattavan hyvin ja pitävät näin ollen kantajansa lämpimänä kovemmissakin pakkasasteissa. Kevytvanutakin eriste on tavallisia toppatakkeja ohuempi, minkä takia ne ovat omiaan kylmemmän talvisään urheilussa. Ohuempi eristys tekee kevytvanutakeista myös istuvan ja sporttisen näköisiä.

Laajasta valikoimastamme löydät myös monenlaiset fleece- ja välitakit, parkatakit, softshell-takit, lumilautailutakit ja muut ulkoilu- ja talvitakit edulliseen hintaan ja koko perheelle. Tutustu Budget Sportin miesten, naisten ja lasten ulkoilutakkivalikoimaan ja tilaa heti omasi netistä tai tarkista helposti mieleisesi tuotteen myymäläkohtainen saatavuus.