Torstai

Naiset
Miehet
Tytöt
Pojat
Tuoteryhmä
Koko
Väri
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
40 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Torstai

Ulkoilua ja liikuntaa harrastavien naisten luottomerkki Torstai on yksi kotimaisen laadun edustajista Budget Sportin valikoimassa. Meiltä löydät Torstain vaatteet naisille liikuttavan halpaan hintaan, ja mukavissa ja toimivissa vaatteissa nautit ulkoilusta kaikkina vuodenaikoina entistäkin enemmän.

Naisten urheilu- ja ulkoiluvaatteiden erikoisosaaja Torstai on laatubrändi, joka toimii osana pohjoismaista Luhta Sportswear Companya. Torstai kiinnittää erityistä huomiota tuotteiden ympäristöystävällisyyteen ja on tehnyt työtä alansa edelläkävijänä kestävän kehityksen hyväksi. Ensimmäisenä urheiluvaatebrändinä Torstai on liittynyt mukaan Reilun kaupan puuvillaohjelmaan, jossa se sitoutuu hankkimaan valmistamiinsa vaatteisiin puuvillaa Reilun kaupan puuvillanviljelijöiltä. Myös Torstain tuotteiden valmistusprosessissa ja materiaaleissa panostetaan ympäristöjalanjäljen pienentämiseen. Laadukkaat, miellyttävät ja käytännölliset Torstai-vaatteet naisille, niin paidat ja takit kuin housut, shortsit ja caprit ovat saatavillasi Budget Sportin edullisesta valikoimasta. Kun etsit toimivia ulkoiluvaatteita naisille, tutustu Torstai-mallistoomme verkkokaupassa ja tilaa mieleisesi netistä kätevästi, halvalla ja nopeasti. Tai tule sovittamaan malleja ja tekemään ostoksia lähimpään Budget Sportin myymälään.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat Torstai-tuotteet. Tällä hetkellä Torstai-tuotteet -tuoteryhmässä on 40 tuotetta. Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on toistaiseksi Torstai Monaco C+ N - naisten softshelltakki, 59,95 €. Tuotteiden hinnat vaihtelevat 5,00 € ja 129,90 € välillä, joten valikoimastamme löytyy Torstai-tuotteet jokaiselle kukkarolle.