Torstai

Torstai

Ulkoilua ja liikuntaa harrastavien naisten luottomerkki Torstai on yksi kotimaisen laadun edustajista Budget Sportin valikoimassa. Meiltä löydät Torstain vaatteet naisille liikuttavan halpaan hintaan, ja mukavissa ja toimivissa vaatteissa nautit ulkoilusta kaikkina vuodenaikoina entistäkin enemmän.

Naisten urheilu- ja ulkoiluvaatteiden erikoisosaaja Torstai on laatubrändi, joka toimii osana pohjoismaista Luhta Sportswear Companya. Torstai kiinnittää erityistä huomiota tuotteiden ympäristöystävällisyyteen ja on tehnyt työtä alansa edelläkävijänä kestävän kehityksen hyväksi. Ensimmäisenä urheiluvaatebrändinä Torstai on liittynyt mukaan Reilun kaupan puuvillaohjelmaan, jossa se sitoutuu hankkimaan valmistamiinsa vaatteisiin puuvillaa Reilun kaupan puuvillanviljelijöiltä. Myös Torstain tuotteiden valmistusprosessissa ja materiaaleissa panostetaan ympäristöjalanjäljen pienentämiseen. Laadukkaat, miellyttävät ja käytännölliset Torstai-vaatteet naisille, niin paidat ja takit kuin housut, shortsit ja caprit ovat saatavillasi Budget Sportin edullisesta valikoimasta. Kun etsit toimivia ulkoiluvaatteita naisille, tutustu Torstai-mallistoomme verkkokaupassa ja tilaa mieleisesi netistä kätevästi, halvalla ja nopeasti. Tai tule sovittamaan malleja ja tekemään ostoksia lähimpään Budget Sportin myymälään.

Tällä hetkellä Torstai-tuotteet -tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Torstai Lecco C+ - naisten softshelltakki (musta), 63,96 €. Muita suosittuja malleja ovat Torstai Dragsvik N - naisten softshell-housut (musta), 35,00 €, Torstai Lecco C+ - naisten softshelltakki (punainen), 55,96 € sekä Torstai Locarno - naisten verkkaritakki (musta), 32,97 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!