Retkeilyhousut

Retkeilyhousut - Tilaa edullisesti Budget Sportilta

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät laadukkaat retkeilyhousut miehille, naisille ja lapsille nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Oikeanlaisilla housuilla retkeilet mukavasti säässä kuin säässä. 

Näin valitset oikeat housut retkeilyyn

Valitse retkeilyhousut käyttötarkoituksen mukaan. Mitä vaativampiin sääolosuhteisiin ja maastoon suuntaat, sitä enemmän sinun tulee kiinnittää huomiota housujesi materiaaliin ja teknisiin ominaisuuksiin. Vaellukseen sopii loistavasti esimerkiksi vettä hylkivät softshell-housut tai kosteampiin sääolosuhteisiin vedenkestävät kuorihousut. Huokoisemmat softshell-materiaalit hengittävät paremmin kuin esimerkiksi GORE-TEX kalvomateriaalit. Kuorihousut suojaavat tehokkaasti vedeltä ja tuulelta ja niiden alle voit kerrostaa vaikkapa merinovillahousut lisälämmikkeeksi lämpötilan laskiessa. Housuja valitessa kannattaa myös huomioida maaston tuomat haasteet – retkeilyhousujen takaosan ja polviosien tulee kestää kivikkoista ja oksaista maata. Kuten missä tahansa muissakin housuissa, hyvä istuvuus on myös retkeilyhousujen tärkeimpiä ominaisuuksia – kiinnitä siis erityistä huomioita niiden leikkaukseen ja oikeaan kokoon. 

Vaellushousut suosituilta merkeiltä ja edulliseen hintaan

Budget Sportilta miesten ja naisten retkeilyhousut, kuorihousut ja softshell-housut edulliseen hintaan. Valikoimastamme löydät erilaisia housuja retkeilyyn esimerkiksi merkeiltä Raiski, McKinley, Halti ja Icepeak. Voit tilata sinulle sopivat retkeilyhousut helposti verkkokaupasta nopealla toimituksella tai hankkia omasi lähimmästä Budget Sport -myymälästä. Katso valikoimastamme myös muut ulkoiluvaatteet, rinkat ja vaelluskengät. 

Tällä hetkellä retkeilyhousut -tuotteet -tuoteryhmässä on 210 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Halti Edlev W+ stretch pants - stretch-housut (musta), 49,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Kari Traa Nora 2.0 housu - stretch-housut (musta), 49,95 €, McKINLEY Stay Dry Jr - kuorihousut (musta), 34,95 € sekä Halti Kero II W+ X-stretch pants - stretch-housut (musta), 79,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!