Laukut ja varustekassit

Pyörälaukut ja satulalaukut

Pyörälaukku on tarpeellinen hankinta kaikenlaisille pyöräilijöille. Budget Sportista löydät niin retkillä, työmatkoilla kuin maantiepyöräily- tai maastopyöräilylenkeillä kätevät pyörälaukut pysyvästi edulliseen hintaan. Tutustu valikoimaamme ja tule pyörälaukkuostoksille verkkokauppaamme tai Budget Sportin myymälään! Polkupyörään ja sen eri rakenteisiin kiinnitettäviä varustelaukkuja on monenlaisia, ja kompaktin kokonsa ja muotoilunsa ansiosta ne ovat käytännöllisempiä kuin tavalliset varustekassit. Pyöräilyyn saat taas lisää mukavuutta, kun näppärä pyörälaukku kuljettaa kuin huomaamatta mukanasi vaikkapa avaimet, lompakon, kännykän, eväät tai vaihtovaatteet. Voit jättää pyöräillessä kömpelöltä ja hankalalta tuntuvan selkärepun kotiin. Tarakka- eli sivulaukku voidaan sijoittaa polkupyörän taakse, joko molemmille puolille tai vain toiselle takapyörän puolelle. Sivulaukku on varsinainen tilaihme: vaikka se näyttää pieneltä, tilavuutta on lähes 20 litraa. Pidemmillä pyöräretkillä sivulaukku on erittäin käytännöllinen, koska kaikki tarpeellinen mahtuu tähän yhteen varustelaukkuun, aina ruoka- ja juomatarpeista varavaatteisiin.

Satulalaukku on satulaan kiinnitettävä pienikokoinen laukku, johon pienet matkatavarat mahtuvat – miksipä ei muutama työkalukin kaiken varalta. Kätevä ja kompakti Zefal-satulalaukku polkupyörään sekä kestävä ja vesitiivis Haltin pyörälaukku ovat saatavissasi Budget Sportin valikoimasta. Mallit ovat helposti kiinnitettäviä ja irrotettavia pyörälaukkuja. Hanki omasi Budget Sportista ja nauti retkeilystä ja pyörälenkeistä entistäkin enemmän!

Tällä hetkellä laukut ja varustekassit -tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Rukka Uusikylä Waist Bag. - vyölaukku (harmaa), 24,95 €. Muita suosittuja malleja ovat OXC Satulalaukku Remmeillä (väritön), 10,90 € sekä OXC pyörälaukku C35 Tripla, 35L. - varustekassi (musta), 39,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!