Pyöräilykypärät

Pyöräilykypärät parantavat tehokkaasti liikenneturvallisuutta

Pyöräillessä on tärkeää suojautua asianmukaisesti turvallisuutta ajoon tuovalla pyöräilykypärällä. Polkupyörällä kaatuessa vakavimmat vauriot kohdistuvat yleensä päähän, joten pään suojaaminen kypärällä on äärimmäisen tärkeää pyörän selkään hypätessä. Pyöräilykypärän alta löytyvän leukahihnan avulla kypärän saa säädettyä käyttäjälleen sopivaksi, ja napakasti ja tukevasti päässä istuva kypärä takaa tehokkaan turvallisuuden liikenteessä.

Kypäräostoksilla ollessa kypärävalintaa kannattaa lähteä tekemään ensinnäkin kypärän käyttötarkoituksen mukaan – esimerkiksi maastopyöräilyyn ja kaupunkipyöräilyyn on olemassa omat mallinsa. Malleissa ja muotoiluissa on valinnanvaraa, kuten myös väreissäkin, joten pyöräilykypärät tarjoavat vaihtoehtoja jokaiseen mieltymykseen. Oman kypärän voi halutessaan valita vaikkapa oman polkupyörän väriin sointuvassa sävyssä.

Pyöräilykypärät aikuisille ja lapsille Budget Sportista

Vaikka pyöräilykypärät ovatkin säädettävissä käyttäjilleen sopiviksi, on silti huomioitava, että pyöräilykypärät aikuisille ja lapsille eroavat toisistaan. Lasten pyöräilykypärät on suunniteltu lapsen pään anatomia huomioon ottaen, kun taas pyöräilykypärät naisille ja miehille ovat aikuisen päähän optimaalisesti sopivia kypärämalleja.

Onpa kyseessä aikuisten tai lasten pyöräilykypärät, Budget Sport tarjoaa kypäriä useina malleina ja värivaihtoehtoina koko perheelle. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi pyöräilykypärä visiirillä useammalla erilaisella muotoilulla, valmiina palvelemaan mutaisimmilla maastoreiteillä. Lisäksi löydät meiltä myös turvallisuutta tehokkaasti tarjoavia pyöräilykypäriä MIPS-teknologialla, joka vähentää tutkitusti aivoihin kohdistuvaa kiertoliikettä törmäyksissä.

Tee pyöräilystäsi turvallisempaa Budget Sportin avustamana

Meiltä Budget Sportilta löydät valikoiman laadukkaita pyöräilykypäriä suosituilta ja tunnetuilta kypärävalmistajilta, kuten esimerkiksi Bell, Lazer ja SWEET PROTECTION. Valittuasi valikoimastamme turvallisuuttasi liikenteessä parantavan kypärämallin voit myös hankkia meiltä kätevästi samalla kertaa pyöräilykengät ja pyöräilyvaatteet ollaksesi hyvin varustautunut pyöräreiteille. Tuotekuvaa napsauttamalla saat kätevästi esille kunkin tuotteen tarkat tuotetiedot. Voit tilata laadukkaat pyöräilyvarusteesi kätevästi verkkokaupastamme, minkä lisäksi näet sivustollamme näppärästi tuotteiden myymäläsaatavuuden sinua lähimmässä Budget Sport -myymälässä.

Tällä hetkellä pyöräilykypärät -tuoteryhmässä on 60 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Lazer Tonic Kinetcore - pyöräilykypärä (musta), 59,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Sweet Protection Seeker MIPS - pyöräilykypärä (valkoinen), 79,95 €, Lazer Tempo - pyöräilykypärä (valkoinen), 45,95 € sekä Rockhead Rock Adult skeitti - pyöräilykypärä (musta), 24,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!