Vans

Vans

Jenkkilän länsirannikon skeittaajia ja surffareita varten alun perin suunniteltu boheemi kenkämerkki Vans tunnetaan maailmanlaajuisesti erityisesti tennareistaan. Budget Sportin Vans-valikoima sisältää tennistossujen lisäksi vaatteita ja asusteita sekä laukkuja, varustekasseja ja reppuja. Tutustu tarjontaamme ja valitse mieleisesi Vans-tuotteet – Budget Sportista saat ne pysyvästi edulliseen hintaan. Van Dorenin veljekset Paul ja James olivat perustamassa vuonna 1966 Kalifornian Anaheimissa skeittikenkiä valmistavaa yritystä, ja kun perustajien nimi muuntautui pian firman käyttöön, oli tuleva megabrändi Vans syntynyt. Skeittari- ja surffaripiirien lisäksi Vans alkoi nopeasti niittää suosiota kaikenlaisen katu-uskottavan nuorisomuodin joukoissa, eikä suosio ole vuosikymmenien saatossa ainakaan laskenut. Nykyisin Vans yhdistää ikäpolvia jo ympäri maailman sekä näkyy kaikkien ja kaiken ikäisten trendien seuraajien käytössä.

Vans on tätä nykyä klassikkomerkki, joka osaa uudistaa itseään taitavasti. Menestyksen tae Vansille näyttää olevan, että se onnistuu hyödyntämään pitkiä perinteitään ja samalla löytää inspiraatiota moderneista ja ajankohtaisista trendeistä. Vansin helposti tunnistettava ja ajaton design löytää aina ystäviä, ja yhä uudet käyttäjäpolvet ottavat Vansin omakseen. Sporttisen rentoa ja samalla tyylitietoista pukeutumista – sitä on Vans parhaimmillaan. Löydät laadukkaat Vans-tuotteet nuorille ja aikuisille edullisesti Budget Sportista, niin netistä kuin lähimmästä myymälästä. Tutustu Budget Sportin Vans-valikoimaan verkkokaupassamme, tai tule sovittamaan ja hankkimaan omasi myymälästämme.

Tällä hetkellä Vans-tuotteet -tuoteryhmässä on 60 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Vans Mini Script-B - miesten t-paita (tummanpunainen), 19,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Vans Mini Script-B - miesten t-paita (musta), 19,95 €, Vans Mini Script-B - miesten t-paita (valkoinen), 19,95 € sekä Vans Classic Vans Crew-b - lasten collegepaita (musta), 36,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!