Collegepaidat

Collegepaidat

Collegepaita on hyvä valinta joko sporttisen rennoksi vapaa-ajan asuksi tai lämmittelypaidaksi treeneihin lähtiessäsi. Se lämmittää mukavasti siihen saakka, kunnes syke nousee sille tasolle, että olet valmis heittämään sen pois päältä varsinaisen treenin ajaksi. Miellyttävän tuntuiset ja hyvän näköiset collegepaidat ostat Budget Sportista pysyvästi edullisilla hinnoilla, ja lisäksi kannattaa pitää silmällä säännöllisesti päivittyviä tarjouksiamme. Muhkeasta valikoimastamme löydät niin naisten, miesten kuin lasten koot, ja mallistomme kattaa koko joukon huippumerkkejä. Jos esimerkiksi etsit Adidas-collegepaitaa, Nike-collegepaitaa, Puma-collegepaitaa, Umbro-collegepaitaa, Vans-collegepaitaa tai Superdry-collegepaitaa, tule tutustumaan valikoimaamme ja huomaamaan, että malleja ja värejä riittää joka makuun. Malliltaan lyhyempi tai pitkä collegepaita ja värivaihtoehdoissa niin musta, valkoinen, punainen, harmaa kuin keltainen – nämä collegepaidat sointuvat helposti muuhun vaatetukseesi.

Olisiko valintasi pidempi ja linjakas slim fit -mallinen vai trendikkään väljä collegepaita – entä hupulla ja vetoketjulla vai ilman? Rento, retrohenkinen collegepaita painatuksella korostaa valmistajan logoa ja tyyliä näyttävin värielementein. Pelkistetymmän tyylikkääseen sporttityyliin ja vaikkapa siistiksi arkiasuksi sopii yksivärinen ja minimalistisempi collegepaita, joka on myös helppo yhdistellä erilaisiin alaosiin tilanteen mukaan. Tule tutustumaan verkkokauppaamme sekä löydä ja tilaa mieleisesi collegepaidat netistä helposti suoraan kotiisi, tai poikkea ostoksille lähimpään Budget Sportin myymälään.

Tällä hetkellä collegepaidat -tuoteryhmässä on 42 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Replic Collegepaita W (harmaa), 24,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Vans Classic Vans Crew-b - lasten collegepaita (musta), 40,00 €, adidas B Bl Sweatshirt - lasten collegepaita (musta), 25,00 € sekä Replic Collegepaita W (pinkki), 24,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!