Nakamura

Nakamura

Itsellesi tai perheenjäsenillesi uuden polkupyörän ostoa suunnitellessasi olet tullut oikeaan paikkaan, sillä Budget Sportista löydät hyvän valikoiman laadukkaita ja edullisia Nakamura-pyöriä miehille, naisille, tytöille ja pojille liikuttavan halpaan hintaan. Meiltä saat trendikkäät Nakamura-citypyörät, maastopyörät, hybridipyörät, retrotyyliset pyörät, tyttöjen ja poikien pyörät sekä pikkulasten potkupyörät. Nakamura-pyörät löydät monissa eri koissa, tyyleissä ja väreissä, joista löytyy varmasti jokaiselle ja jokaiseen käyttötarkoitukseen sopiva.

Pyörää valitessa kannattaa tietenkin miettiä, millaisessa maaperällä ja olosuhteissa tulet ensisijaiset pyöräreissusi ajelemaan – maastossa, hiekkateillä vai kaupunkiolosuhteissa – ja valita mallisi sen mukaan. Toinen yhtä tärkeä seikka on rungon korkeus ja pyörän käyttäjän pituussuosituksen huomioon ottaminen. Pyörän satulan ja tangon korkeus on tärkeää säätää yksilöllisesti pyörän käyttäjälle sopiviksi.

Nakamura on Budget Sportille varta vasten, Suomessa suunniteltu laatumerkki. Nakamura-pyörät valmistetaan ISO 9001 –laatusertifioidulla tehtaalla ja niiden mukana tulee laatutakuu. Nakamura-pyörät toimitetaan lähes valmiiksi kasattuina, vain muutamassa helposti kiinnitettävässä osassa. Pyörän mukana saat käyttöohjekirjan ja asennusohjeen, joiden avulla saat pyörän helposti koottua ja otettua sen käyttöön alta aika yksikön. Ohjekirja kannattaa lukea huolellisesti läpi, sekä tarkastaa ja kiristää kaikkien osien kiinnitykset ennen pyörän käyttöön ottoa. Ohjeistuksen tarkka seuraaminen ja noudattaminen takaavat pyörälle maksimaalisen kestävyyden ja turvallisuuden.

Itsellesi tai perheellesi Budget Sportin sivuilla Nakamura-pyörää valitessasi, kannattaa samalla tutustua myös pyöräilykypäriimme ja ostaa ajoturvallisuuden takaamiseksi pyörälle kaveriksi hyvä kypärä.

Budget Sportista löydät koko perheelle hyvät Nakamura-pyörät halvalla, joten tilaa omasi netistä jo tänään tai tarkista haluamasi tuotteen myymäläkohtainen saatavuus ja pääset rullaamaan alta aika yksikön.

Tällä hetkellä Nakamura-tuotteet -tuoteryhmässä on 59 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Nakamura X-rider Disc Lady - naisten hybridipyörä (valkoinen), 449,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Nakamura Hyper Boom - fatbike (musta), 495,00 €, Nakamura Napoli II N - naisten lyhyet trikoot (musta), 24,95 € sekä Nakamura Windy - naisten citypyörä (valkoinen), 349,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!