Lasten varsikengät

Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
12 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Lasten varsikengät ja välilkausikengät

Budgetsport on koonnut sinulle valikoiman hyviä lasten ulkovaatteita ja välikausikenkiä edulliseen hintaan. Meiltä löydät lämpimät varrelliset välikausikengät lapsille hyvillä ominaisuuksilla. Ne jalassa lapsesi leikit ulkona voivat kestää miten kauan tahansa oli sää mikä hyvänsä. Myös koulumatka, välitunnit ja luontoretket perheen tai kavereiden kanssa sujuvat mukavissa tunnelmissa, kun varustus on oikea ja riittävän lämmin.

Budgetsportin lasten välikausikengät on varustettu lämpimällä fleecevuorella, vettä hylkivällä pintamateriaalilla, ja pitävällä kumipohjalla. Vanhempana sinun ei tarvitse kantaa huolta siitä, että lapsellesi tulisi kylmät tai märät oltavat kun tiedät varmistaneesi, että hänet on puettu asianmukaisiin ja säätä kestäviin ulkovaatteisiin ja kenkiin.

Budgetsportista löydät hyvät ja edulliset lasten välikausikengät sekä tytöille että pojille heille varmasti mieleisissään väreissä ja tyyleissä. Heijastuspinnat lisäävät lasten välikausikenkiin näkyvyyttä hämärässäkin. Kokoja löytyy numerosta 25 aina 38 saakka, mallista riippuen.

Tilaa nyt edulliset välikausikengät lapsille Budgetsportin verkkokaupasta tai tarkista helposti mieleisesi tuotteen myymäläkohtainen saatavuus.