Kevättakit

Kevättakit laajasta valikoimasta – huippumerkit edullisesti kevään ulkoiluun. Tutustu valikoimaan ja tilaa omasi!

Kevättakit välikauden ulkoiluun ja aktiviteetteihin

Ulkoilu on erityisen miellyttävää keväällä päivien pidentyessä ja luonnon alkaessa herätä lähestyvään kesään. Oikein pukeutumalla ulos on mukava suunnata niin rauhallisille kävelylenkeille kuin tehokkaampien aktiviteettienkin pariin. Kevättakki on ilo ottaa esille vaatekaapista joka kevät, kun huomaat, että talvitakissa tulee jo kuuma ulkoillessa ja välikausitakkiin siirtyminen on ajankohtaista.

Mutta millainen kevättakki on sitten oikea valinta kevätkauden ulkoiluun? Vastaus ei ole yksiselitteinen, sillä kevättakit tarjoavat mallista riippuen erilaisia etuja käyttäjilleen. Uuden kevättakin hankkimista suunnitellessa onkin hyvä lähteä liikkeelle siitä, halutaanko takin kestävän sadetta ja tuulta, tarjoavan lämpöä koleisiin kevätaamuihin tai toimivan ohuena päällyskerroksena kerrospukeutumista täydentämässä.

Valitse käyttötarpeisiisi sopiva kevättakki

Softshell-takit sopivat erinomaisesti kevätkauteen pehmeällä ja miellyttävällä materiaalillaan, minkä lisäksi niitä voi hyödyntää yhtä hyvin myös syksyisin sään alkaessa viiletä. Softshell on materiaalina sekä pehmeää että joustavaa, minkä lisäksi materiaali on osittain teknistä eli vettä hylkivää. Softshell-takit tarjoavat miellyttävää lämpöä muun muassa keväisille kävely- ja pyörälenkeille, ja hieman koleammilla keleillä niiden alle voi pukea lämmittävän pitkähihaisen merinovillapaidan.

Kuoritakit puolestaan tarjoavat vedenpitävällä kalvollaan täydellisen suojan sateita ja tuulta vastaan, minkä lisäksi ne on suunniteltu tarjoamaan myös optimaalinen hengittävyys. Jos haluat olla hyvin varustautunut kevätkauteen, hankkimalla sekä softshell- että kuoritakin voit aina pukeutua ulkoilun pariin sään vaatimalla tavalla – sekä keväällä, syksyllä että viileämpinä kesäpäivinä.

Naisten ja miesten kevättakit Budget Sportista

Onpa etsinnässä sitten kevättakit naiset tai kevättakit miehet optimaalisesti pukevina malleina, meiltä Budget Sportista löydät upean malli- ja värivalikoiman niin softshell- ja kuoritakkeja kuin muitakin ulkoilutakkeja. Tarjoamme valikoimassamme kevättakkeja laadukkailta brändeiltä, kuten muun muassa Didriksons, Icepeak tai Helly Hansen. Tervetuloa tutustumaan takkimalleihin tarkemmin helppokäyttöisessä verkkokaupassamme!

Tällä hetkellä kevättakit -tuoteryhmässä on 394 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Icepeak Kobryn Jr - tyttöjen softshelltakki (musta), 39,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Icepeak Konan Jr - poikien softshelltakki (musta), 39,95 €, Rukka W Paappola Parkatakki D-mitta (tummansininen), 99,95 € sekä McKINLEY Terang Jr - lasten kuoritakki (musta), 34,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!