Varsikengät

Varsikengät tukevat hyvin nilkkaa ja ovat hyvä valinta varsinkin talvella

Talvella jalkineiksi kannattaa valita kengät, joiden varsi nousee selkeästi nilkan yläpuolelle. Varrelliset lenkkarit, varsitennarit tai varrelliset nahkakengät lämmittävät, suojaavat ja tukevat nilkkaa talvella ulkoiltaessa. Korkeampi varsi estää lumen ja kosteuden pääsyn kengän sisään. Samalla se luo tukea helposti taittuvan nilkan alueelle tuoden varmuutta lumessa tai epätasaisella alustalla kävelyyn. Budget Sportista löytyy laaja valikoima erilaisia talvikenkiä koko perheelle. Tarjolla on moneen tyyliin ja makuun sopivia jalkineita sekä matalalla että korkealla varrella Budget Sportin edulliseen hintaan. Tarjolla on talvikenkiin erikoistuneiden kansainvälisten huippumerkkien Merrellin, Icebugin, Timberlandin ja Columbian laadukkaita varrellisia talvikenkiä sekä kotimaisten laadukkaiden merkkien Haltin ja Catmandoon monikäyttöisiä malleja. Myös Niken, Adidaksen, Puman, New Balancen varsilenkkareita ja varsitennareita on tarjolla laaja valikoima.

Hyvä talvikenkä on valmistettu materiaaleista, jotka kestävät hyvin matalia lämpötiloja ja kosteutta ja suojaavat jalkaa hyvin ulkopuolelta tulevalta kylmältä. Pohjamateriaali ei kovetu kylmässä vaan pitää hyvin lumella ja jäällä käveltäessä ja eristää maasta hohkaavalta kylmältä. Kuvioitu pohja pitää lumella yleensä tasaista pohjaa paremmin. Mikäli haluat varmistaa täydellisen pidon liukkailla, kannattaa valita joko kitka- tai nastakengät. Varrellisen kengän jalkaan pukemista helpottavat nauhat, vetoketju tai jalkineen sivussa olevat joustavat resorit. Useissa laadukkaissa talvikengissä on irrotettava, ergonomisesti muotoiltu sisäpohja, joka lisää kengän käyttömukavuutta. Talvikenkävalikoimaamme kuuluvat myös nastakengät, kitkakengät ja nastalenkkarit. Tutustu valikoimaan ja valitse omaan käyttöösi sopivat talvikengät Budget Sportin liikuttavan edulliseen hintaan.

Tällä hetkellä varsikengät -tuoteryhmässä on 81 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on adidas Fortatrail El Jr - lasten talvivarsikengät (musta), 69,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Salomon Shelter CSWP - miesten talvivarsikengät (musta), 129,90 €, Sorel Buxton Lace WP M - miesten talvivarsikengät (musta), 119,90 € sekä Merrell W Bravada 2 Edge Thermo Mid Wp - naisten saappaat (musta), 119,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!