Lazer

Lazer-tuotteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat Lazer-tuotteet ja muut brändit -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat Lazer-tuotteet.

Tilaa Lazer-tuotteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä Lazer-tuotteet -tuoteryhmässä on 26 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Lazer Tempo - pyöräilykypärä (valkoinen), 45,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Lazer Finch Kineticore - pyöräilykypärä (turkoosi), 59,95 €, Lazer Tonic Kinetcore - pyöräilykypärä (musta), 59,95 € sekä Lazer Strada Kineticore - pyöräilykypärä (musta), 99,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko Lazer-tuotteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat Lazer-tuotteet saat hintaan 39,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99,95 € hintaan. Meiltä löydät Lazer-tuotteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata Lazer-tuotteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää