Naisten collegepaidat

Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Uusimmat ensin Järjestä
11 tuotetta
Uusimmat ensin Järjestä

Naisten colleget

Naisten collegepaita on hyvä valinta joko sporttisen rennoksi vapaa-ajan asuksi tai lämmittelypaidaksi treeneihin lähtiessäsi. Se lämmittää mukavasti siihen saakka, kunnes syke nousee sille tasolle, että olet valmis heittämään sen pois päältä todellisen treenin ajaksi. Budgetsport on koonnut sinulle valikoiman naisten collegepaitoja edulliseen hintaan. Valitse vain omasi!

Valitsetko sinä itsellesi pidemmän ja linjakkaan slim fit -mallisen vai trendikkään väljän naisten collegepaidan – hupulla ja vetoketjulla vai ilman? Rentoa, retrohenkistä street-tyyliä edustavassa naisten collegepaidassa valmistajan logo ja tyyli korostuvat näyttävin värielementein. Pelkistetymmän tyylikkään sporttityylin luot yksivärisellä ja minimalistisemmalla collegepaidalla, joka on myös helppo yhdistellä erilaisiin alaosiin tilanteen mukaan ja soveltuu hyvin myös siistiksi arkiasuksi.

Löydä ja tilaa oma naisten collegepaitasi helposti Budgetsportilta aina edulliseen hintaan.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat naisten collegepaidat mm. merkeiltä Adidas, Umbro ja Helly Hansen. Tutustu myös kategorioihimme naisten fleecepaidat, naisten t-paidat ja naisten topit. Naisten collegepaidat -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Adidas 3-raitaa naisten college -collegepaita, 34,95 €.