Laskettelulasit

Aikuiset
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
25 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Laskettelulasit

Lasketteluun tarvitaan tietenkin laskettelusukset, sauvat, monot, laskettelukypärä ja hiihtoasu. Laskettelulasit ovat myös erittäin suositeltava hankinta jokaiselle lajin harrastajalle tai sitä vasta aloittelevalle. Hyvät laskettelulasit parantavat näkyvyyttä, sekä suojaavat silmiäsi ja kasvojasi niin lumipyryltä, tuulen viimalta kuin auringon UV-säteilyltäkin.

Laskettelulaseissa käytetään näyttävän ja kirkkaan värisiä linssejä, jotka tuovat laskettelumuotiin aivan omanlaisensa leiman. Värikkäät linssit eivät ole kuitenkaan pelkkä tyyliefekti, vaan väreillä on syynsä ja ne on suunniteltu erilaisiin sääolosuhteisiin. Siniset linssit suojaavat silmiäsi tehokkaasti kirkkailta auringonsäteiltä, kun taas keltaiset linssit on suunniteltu erityisesti pilviseen laskettelukeliin. Vaaleanpunaiset lasit toimivat vaihtelevassa, puolipilvisessä säässä.

Budget Sportin valikoimasta löydät laadukkaat laskettelulasit miehille, naisille ja junioreille sopivissa ko’oissa ja tyyleissä ja monissa eri väriyhdistelmissä. Omaa persoonallisuutta ja tyyliäsi edustavilla laseilla kruunaat koko laskettelutyylisi ja voit itsevarmana lähteä kohtaamaan millaiset rinteet ja tuiskeen tahansa. Lasien kaksikerroksinen kasvopehmuste lisää käyttömukavuutta pitäen kasvot lämpiminä. Napakka silikonihihna varmistaa, että lasit pysyvät hyvin päässä myös laskettelukypärän kanssa.

Valikoimastamme löydät hyvin ominaisuuksin varustetut laskettelulasit miehille, naisille ja lapsille halpaan hintaan tunnetuilta merkeiltä kuten Bolle ja Oakley, joten tilaa omasi jo tänään!