Korkevartiset tennarit

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
7 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Korkevartiset tennarit - Tilaa edullisesti Budget Sportilta

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat korkevartiset tennarit kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Voit tilata korkevartiset tennarit kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään.

Korkevartiset tennarit laadukkaasta valikoimastamme

Tällä hetkellä korkevartiset tennarit -tuoteryhmässä on 7 tuotetta. Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on toistaiseksi Adidas Bravada Mid LTS - miesten korkeavartiset tennarit, 59,95 €. Tuotteiden hinnat vaihtelevat 39,95 € ja 89,95 € välillä, joten valikoimastamme löytyy korkevartiset tennarit jokaiselle kukkarolle.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat korkevartiset tennarit mm. merkeiltä Adidas, Nike ja Helly Hansen. Tutustu myös kategorioihimme talvitennarit, matalavartiset tennarit ja slip on -kengät.