Halti

Halti talvikengät

Pohjoismainen talvi vaatii kunnon talvikengät. Halti on suomalainen ulkoiluvaatteisiin erikoistunut ulkoiluvaatteisiin- ja kenkiin erikoistunut merkki, joka tuntee kaikkien maamme neljän vuodenajan tarjoamat rikkaudet ja myös niiden haasteet. Haltin vaatteet ja ulkoiluvarusteet on varta vasten suunniteltu vastaamaan näihin haasteisiin mukautuen osaksi luontoa sen edessä kuitenkaan antautumatta.

Talvella kenkien haluttuja ominaisuuksia ovat erityisen hyvä pito, lämmittävyys sekä säänkestävät pintamateriaalit. Löydettyäsi hyvät talvikengät, joissa yhdistyvät nämä kaikki voit olla varma, että tallaat talven halki varmin askelin ja luottavin mielin. Budget Sportista löydät hyvän valikoiman laadukkaita Halti-talvikenkiä halvalla miehille, naisille ja lapsille. Meiltä löydät hyvin ominaisuuksin varustetut, mutta edulliset Halti-talvikengät niin vaativiin talviolosuhteisiin kuin päivittäiseen kaupunkikäyttöönkin, niin ulkoiluun kuin vapaa-aikaankin. Haltin talvikenkävalikoimasta löytyy niin nastapohjaisia Halti-vaelluskenkiä, tyylikkäitä nahkaisia talvinilkkureita, mid-vartisia vedenpitäviä ulkoilujalkineita, kuin huippulämpimiä lumisaappaitakin koko perheelle.

Itsellesi sopivat Halti-talvikengät valittuasi, voit tilata ne kätevästi Budget Sportin nettisivuilta tai tarkistaa helposti mieleisesi tuotteen myymäläkohtaisen saatavuuden ja noutaa uudet talvikenkäsi vaikka heti odottelemaan tulevia talvipäiviä.

Tällä hetkellä Halti-talvikengät -tuoteryhmässä on 12 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Halti Tornio Mid DX winter - saappaat (musta), 109,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Halti Saga Zip DX Jr boot - lasten talvivarsikengät (punainen), 49,95 €, Halti Kevo Mid DX M winter - miesten talvivarsikengät (musta), 99,95 € sekä Halti Reiss DrymaxX Winter Boots - lasten talvivarsikengät (violetti), 69,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!