Nastajuoksukengät

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
4 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Nastalenkkarit tekevät talvijuoksusta mukavaa ja turvallista

Juokseminen on hyvä liikuntamuoto, koska sitä voi harrastaa melkein missä vain ja milloin vain. Myöskään talvella juoksemista ei tarvitse lopettaa, vaikka olosuhteet muuttuvat lumen ja lämpötilojen vaihtelun myötä epävakaiksi. Kovaksi ja tiiviiksi pakkautunut lumi, loska ja jää tekevät teistä ja poluista liukkaita ja arvaamattomia. Tavallisilla juoksukengillä niillä liikkuminen voi olla jopa vaarallista.

Nastalenkkarit ovat varta vasten talviseen juoksuun suunnitellut jalkineet, joiden pohjassa on pienet metalliset piikit eli nastat. Nastat porautuvat jäiseen ja lumiseen alustaan tehden askeleesta varman ja pitävän. Nastat ovat kiinnitetty joustavaan pohjamateriaaliin ja ne ovat kengän pohjassa kiinteästi. Niitä ei voi irrottaa. Icebugin nastalenkkarin BUGrip®-nastapohjassa on jopa 17 hiiliteräsnastaa. Näistä nastajuoksukengistä on paljon hyviä kokemuksia. Talvella juostessa olosuhteet ovat usein myös kosteat. Maassa oleva lumi, loska tai vesi roiskuu ja sitä lentää helposti jalkineen sisäänkin. Hyvät nastalenkkarit ovat kevyet ja suojaavat ja ne ovat tehty materiaaleista, jotka kestävät hyvin kosteutta. Pohja on rakennettu niin että se vaimentaa hyvin iskuja. Valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivat hyvät nastalenkkarit Budget Sportin tapaan: liikuttavan edulliseen hintaan. Naisille ja miehille löytyvät omat mallinsa. Naisten nastalenkkarit ovat suunniteltu erityisesti naisten ehdoilla. Miesten nastalenkkareista löytyvät myös isot koot. Huippumerkkien talvilenkkarit ovat suunniteltu kuin auton renkaat, tekemään juoksulenkistäsi turvallisen ja mukavan myös vaativissa talvisissa olosuhteissa. 

Tällä hetkellä nastajuoksukengät -tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Icebug NewRun M BUGrip GTX - miesten nastajuoksukengät (musta), 179,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Icebug Newrun BUGrip M - miesten nastajuoksukengät (musta), 129,90 €, Icebug NewRun W BUGrip GTX - naisten nastajuoksukengät (musta), 179,90 € sekä Asics Gel-Fujisetsu 3 GTX M - miesten nastajuoksukengät (musta), 180,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!