Suunnistuskengät

Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
47 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Suunnistuskengät - Tilaa edullisesti Budget Sportilta

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat suunnistuskengät kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Voit tilata suunnistuskengät kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään.

Suunnistuskengät laadukkaasta valikoimastamme

Tällä hetkellä suunnistuskengät -tuoteryhmässä on 47 tuotetta. Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on toistaiseksi Salomon Supercross 3 W - maastojuoksukengät, 99,95 €. Tuotteiden hinnat vaihtelevat 39,95 € ja 149,90 € välillä, joten valikoimastamme löytyy suunnistuskengät jokaiselle kukkarolle.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat suunnistuskengät mm. merkeiltä Salomon, Brooks ja Adidas. Tutustu myös kategorioihimme juoksukengät - yleis, maastojuoksukengät ja nastajuoksukengät.