Nastajuoksukengät

Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
4 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Nastajuoksukengät

Talvi ei ole juoksuharrastukselle este eikä mikään, kunhan on hankittuna laadukkaat ja kestävät nastajuoksukengät. Suuntaa lenkille Budget Sportin kautta, niin jäätyneet polut ja tienpinnat eivät haittaa menoasi. Meiltä löydät jämerästi pitävät nastajuoksukengät, ja vieläpä liikuttavan halpaan hintaan! Nastallinen juoksukenkä on pitävä ja tukeva muutenkin kuin hiiliteräsnastoilla ja syvällä kuvioinnilla varustetun ulkopohjansa ansiosta. Rakenteeltaan jämäkät nastajuoksukengät istuvat napakasti jalkaan ja antavat miellyttävän tuen. Jalkineen välipohja on suunniteltu tehokkaasti iskuja vaimentavaksi. Likaa ja kosteutta hylkivä pinta ei anna periksi loskaisellakaan kelillä.

Tukea ja käyttömukavuutta lisää moniin nastallisten juoksukenkien malleihin sisältyvä kengännauhojen pikalukitus, josta esimerkkinä Salomon Speedspike -nastajuoksukengät. Nämä pikanauhat varmistavat, että nastajuoksukengät pysyvät napakasti jalassa eivätkä nauhat ala löystyä juoksun aikana. Jos tarvitset talviseen maastojuoksuun sopivat nastalliset polkujuoksukengät, nastallinen Icebug -juoksukenkä on erinomainen vaihtoehto – erittäin kevyt, vedenpitävä ja varustettu todella hyvän pidon antavilla nastoilla. Välipohjan Rock Shield -innovaatio suojaa jalkaa teräviltä ja muutenkin epätasaisilta alustoilta. Tutustu Budget Sportin edulliseen ja monipuoliseen valikoimaan, valitse juuri sinun jalkaasi, askellukseesi ja juoksuympäristöösi sopivat nastajuoksukengät sekä tilaa ne kätevästi verkkokaupastamme. Tai tarkista verkkosivuiltamme, löydätkö haluamasi nastajuoksukengät sinua lähellä olevasta Budget Sportin myymälästä. Tule tutustumaan nastallisten juoksukenkien ja polkujuoksukenkien eri malleihin sekä sovittamaan ja ostoksille, niin pääset nauttimaan juoksemisesta ja hyvästä olosta myös talvisissa olosuhteissa.

Tällä hetkellä nastajuoksukengät -tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Icebug NewRun W BUGrip GTX - nastajuoksukengät (musta), 169,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Salomon Spikecross 3 Cs - nastajuoksukengät (musta), 119,90 €, Icebug NewRun M BUGrip GTX - nastajuoksukengät (musta), 169,90 € sekä Icebug Newrun BUGrip M - nastajuoksukengät (musta), 129,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!