Nastajuoksukengät

Nastajuoksukengät

Juokseminen on hyvä liikuntamuoto, koska sitä voi harrastaa melkein missä vain ja milloin vain. Myöskään talvella juoksemista ei tarvitse lopettaa, vaikka olosuhteet muuttuvat lumen ja lämpötilojen vaihtelun myötä epävakaiksi. Kovaksi ja tiiviiksi pakkautunut lumi, loska ja jää tekevät teistä ja poluista liukkaita ja arvaamattomia. Tavallisilla juoksukengillä niillä liikkuminen voi olla jopa vaarallista.

Talvi ei ole juoksuharrastukselle este eikä mikään, kunhan on hankittuna laadukkaat ja kestävät nastajuoksukengät. Suuntaa lenkille Budget Sportin kautta, niin jäätyneet polut ja tienpinnat eivät haittaa menoasi. Meiltä löydät jämerästi pitävät nastajuoksukengät, ja vieläpä liikuttavan halpaan hintaan! Nastallinen juoksukenkä on pitävä ja tukeva muutenkin kuin hiiliteräsnastoilla ja syvällä kuvioinnilla varustetun ulkopohjansa ansiosta. Rakenteeltaan jämäkät nastajuoksukengät istuvat napakasti jalkaan ja antavat miellyttävän tuen. Jalkineen välipohja on suunniteltu tehokkaasti iskuja vaimentavaksi. Likaa ja kosteutta hylkivä pinta ei anna periksi loskaisellakaan kelillä.

Tukea ja käyttömukavuutta lisää moniin nastallisten juoksukenkien malleihin sisältyvä kengännauhojen pikalukitus, josta esimerkkinä Salomon Speedspike -nastajuoksukengät. Nämä pikanauhat varmistavat, että nastajuoksukengät pysyvät napakasti jalassa eivätkä nauhat ala löystyä juoksun aikana. Jos tarvitset talviseen maastojuoksuun sopivat nastalliset polkujuoksukengät, nastallinen Icebug -juoksukenkä on erinomainen vaihtoehto – erittäin kevyt, vedenpitävä ja varustettu todella hyvän pidon antavilla nastoilla. Välipohjan Rock Shield -innovaatio suojaa jalkaa teräviltä ja muutenkin epätasaisilta alustoilta. Tutustu Budget Sportin edulliseen ja monipuoliseen valikoimaan, valitse juuri sinun jalkaasi, askellukseesi ja juoksuympäristöösi sopivat nastajuoksukengät sekä tilaa ne kätevästi verkkokaupastamme. Tai tarkista verkkosivuiltamme, löydätkö haluamasi nastajuoksukengät sinua lähellä olevasta Budget Sportin myymälästä. Tule tutustumaan nastallisten juoksukenkien ja polkujuoksukenkien eri malleihin sekä sovittamaan ja ostoksille, niin pääset nauttimaan juoksemisesta ja hyvästä olosta myös talvisissa olosuhteissa.

Nastalenkkarit ovat varta vasten talviseen juoksuun suunnitellut jalkineet, joiden pohjassa on pienet metalliset piikit eli nastat. Nastat porautuvat jäiseen ja lumiseen alustaan tehden askeleesta varman ja pitävän. Nastat ovat kiinnitetty joustavaan pohjamateriaaliin ja ne ovat kengän pohjassa kiinteästi. Niitä ei voi irrottaa. Icebugin nastalenkkarin BUGrip®-nastapohjassa on jopa 17 hiiliteräsnastaa. Näistä nastajuoksukengistä on paljon hyviä kokemuksia. Talvella juostessa olosuhteet ovat usein myös kosteat. Maassa oleva lumi, loska tai vesi roiskuu ja sitä lentää helposti jalkineen sisäänkin. Hyvät nastalenkkarit ovat kevyet ja suojaavat ja ne ovat tehty materiaaleista, jotka kestävät hyvin kosteutta. Pohja on rakennettu niin että se vaimentaa hyvin iskuja. Valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivat hyvät nastalenkkarit Budget Sportin tapaan: liikuttavan edulliseen hintaan. Naisille ja miehille löytyvät omat mallinsa. Naisten nastalenkkarit ovat suunniteltu erityisesti naisten ehdoilla. Miesten nastalenkkareista löytyvät myös isot koot. Huippumerkkien talvilenkkarit ovat suunniteltu kuin auton renkaat, tekemään juoksulenkistäsi turvallisen ja mukavan myös vaativissa talvisissa olosuhteissa. 

Tällä hetkellä nastajuoksukengät -tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Icebug NewRun M BUGrip GTX - nastajuoksukengät (musta), 179,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Icebug NewRun W BUGrip GTX - nastajuoksukengät (musta), 179,90 €, Icebug Newrun BUGrip M - nastajuoksukengät (musta), 149,90 € sekä Icebug Newrun BUGrip W - nastajuoksukengät (musta), 149,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!