Jääkiekkoilijalle

Aikuisten ja lasten jääkiekkoilijalle laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat aikuisten ja lasten jääkiekkoilijalle ja muut joululahjaideat -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat aikuisten ja lasten jääkiekkoilijalle mm. merkeiltä CCM, Bauer ja Edge.

Tilaa aikuisten ja lasten jääkiekkoilijalle edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä aikuisten ja lasten jääkiekkoilijalle -tuoteryhmässä on 651 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on CCM JetSpeed Ft6 Sr 85 - jääkiekkomaila (väritön), 129,90 €. Muita suosittuja malleja ovat CCM Jetspeed FT6 SR 70 - jääkiekkomaila (väritön), 129,90 €, CCM HG Tacks AS-580 JR - lasten jääkiekkohanska (musta), 89,00 € sekä CCM Ribcor Trigger 7 INT 65 - jääkiekkomaila (väritön), 99,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko aikuisten ja lasten jääkiekkoilijalle maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat aikuisten ja lasten jääkiekkoilijalle saat hintaan 1,75 € ja hintavimmat ovat myynnissä 1049,00 € hintaan. Meiltä löydät aikuisten ja lasten jääkiekkoilijalle aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata aikuisten ja lasten jääkiekkoilijalle kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää