Varustekassit

Varustekassi eli lätkäkassi

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat varustekassit ja muut jääkiekko -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat varustekassit mm. merkeiltä Bauer, CCM ja Warrior.

Tilaa varustekassit edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä varustekassit -tuoteryhmässä on 16 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Bauer Core Carry Bag Jr - varustekassi (musta), 44,90 €. Muita suosittuja malleja ovat CCM 340 33" jääkiekkokassi - varustekassi (musta), 39,95 €, Bauer Core Carry Bag Sr - varustekassi (musta), 49,90 € sekä Bauer Core Wheeled Bag Yth - varustekassi (musta), 69,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko varustekassit maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat varustekassit saat hintaan 39,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 169,90 € hintaan. Meiltä löydät varustekassit aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata varustekassit kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää