Jääkiekkosuojat

Jääkiekkosuojat

Etsitkö jääkiekkosuojia edulliseen hintaan? Budget Sportin monipuolisesta valikoimasta löydät jääkiekossa tarvittavat kyynär-, hartia-, polvi-, ala- ja kaulasuojat aikuisille ja lapsille liikuttavan edulliseen hintaan, hammassuojia unohtamatta. Budget Sportista löytyvät kätevät jääkiekkosuojapaketit lapsille ja aloittelijoille takaavat, että et maksaa liikaa vaan saat kaikki tarvittavat suojat kätevästi kerralla yhdestä ja samasta paikasta. Tule tutustumaan jääkiekkosuojiin ja muihin -varusteisiin paikan päälle tai tilaa varusteet netistä. Osaava henkilökuntamme opastaa jääkiekkosuojien valinnassa, olit sitten hankkimassa niitä itsellesi tai lapselle. 

Jääkiekkosuojat ehkäisevät loukkaantumisia

Jääkiekko on intensiivinen laji, jossa varusteilla on suuri merkitys pelaajien turvallisuudelle. Jääkiekkosuojien tulee olla aina sopivan kokoisia käyttäjälleen. Jääkiekkosuojia valitessa, kannattaa suojia sovittaa päälle yhtä aikaa, jotta niiden toimiminen yhdessä varmistuu. Suojien reunojen ei pitäisi kolista toisiinsa koska silloin niiden käyttömukavuus ja pelaajan liikkuvuus kärsii. Kyynär- ja polvisuojien istuvuutta tarkistaessa kannattaa huolehtia, että kyynärpää ja polvi asettuvat niille tarkoitettuun koloon. Säärisuojia valitessa kannattaa huomioida pelaajan pelipaikka. Puolustuspaikkaa pelaavalle on hyötyä isommista suojista, kun taas hyökkääjä hyötyy säärisuojien keveydestä. 

Jääkiekkohanskat valitaan myös pelaajan pelipaikan mukaan. Kenttäpelaajien ja maalivahtien hanskat ovat keskenään hieman erilaisia. Hanskoissa tärkeintä on, että niillä saa hyvän otteen mailasta ja että ne ulottuvat kyynärsuojan alareunaan asti. Oikeankokoisessa jääkiekkohanskassa sormien päihin jää hieman tilaa ja ranteen liikkuvuus säilyy hyvänä. Jääkiekkosuojien käyttömukavuuteen vaikuttaa niiden valmistuksessa käytetyt materiaalit. Koska jääkiekko on vauhdikas laji, painavat varusteet hidastavat ja tuntuvat raskaalta. Aktiivipelaajien kannattaakin panostaa tuotteiden keveyteen. Tarjolla on kevyitä huippumateriaaleista valmistettuja suojia, joissa keveys ja suojaavuus yhdistyvät parhaalla mahdollisella tavalla. Harrastuskäytössä grammanviilaamisella ei ole vastaavaa merkitystä. Jääkiekkohanskojen lisäksi Budget Sportn valikoimasta löydät myös viiltosuojat jääkiekkoon ja rannesuojat jääkiekkoon suojamaan viilloilta käsiäsi myös niiltä viilloilta ja iskuilta, joihin jääkiekkohanskojen suojaus ei riitä.

Tutustu Budget Sportin laajaan tarjontaan lasten ja aikuisten jääkiekkosuojia. Pidä silmällä myös jääkiekkosuojien alennusmyyntejä ja sekä erilaisia pakettitarjouksia. Voit löytää tuotteet yllättävän edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille!

Tällä hetkellä aikuisten ja lasten jääkiekkosuojat -tuoteryhmässä on 145 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Bauer Supreme Ignite Pro+ Int - hartiasuoja (väritön), 109,00 €. Muita suosittuja malleja ovat CCM Tacks AS-580 SR - housut (musta), 125,00 €, CCM Tacks AS-580 JR - lasten housut (musta), 115,00 € sekä CCM Tacks 9550 Housut JR (musta), 49,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!