Polvi- ja säärisuojat

Aikuiset
Lapset
Koko
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
26 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Aikuisten ja lasten polvi- ja säärisuojat laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat aikuisten ja lasten polvi- ja säärisuojat ja muut jääkiekkosuojat -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat aikuisten ja lasten polvi- ja säärisuojat mm. merkeiltä CCM ja Bauer.

Tilaa aikuisten ja lasten polvi- ja säärisuojat edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä aikuisten ja lasten polvi- ja säärisuojat -tuoteryhmässä on 26 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on CCM Tacks 9550 JR - lasten säärisuojat (musta), 39,90 €. Muita suosittuja malleja ovat CCM SG Jetspeed FT475 JR - lasten säärisuojat (musta), 49,90 €, CCM SG Jetspeed FT475 SR - säärisuojat (musta), 59,90 € sekä CCM Tacks 9040 Yth pienille lapsille - lasten polvisuojat (väritön), 24,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa. Tutustu myös kategorioihimme alasuojat, hartiasuojat ja kaula- ja hammassuojat!