Bauer

Bauer jääkiekkomaila

Bauer kuuluu jääkiekkovarusteiden valmistajien johtaviin nimiin ja se tunnetaan lajin vaatimien varusteiden asiantuntijana. Bauer valmistaa kaikkia jääkiekon vaatimia tarvikkeita luistimista ja mailoista erilaisiin suojuksiin ja muihin jääkiekkovarusteisiin. Budget Sport on koonnut sinulle laajan valikoiman laadukkaita Bauer-jääkiekkomailoja ja muita tarvikkeita liikuttavan halpaan hintaan, joten ei muuta kuin valitsemaan omasi!

Bauerin valikoimasta löydät laadukkaat jääkiekkomailat aikuisille ja lapsille sopivissa ko’oissa ja eri tasoisille pelaajille suunnitelluissa malleissa. Budget Sportista saat esimerkiksi suositut Bauer Supreme ja Nexus-jääkiekkomailat erinomaisilla ominaisuuksilla varustettuna ja edulliseen hintaan. Mikäli etsit uutta mailaa junioripelaajalle, olet tullut oikeaan paikkaan, sillä meiltä löydät hulppean valikoiman erityisesti Bauerin lasten jääkiekkomailoja lukuisissa eri malleissa. Bauer-mailoissamme löytyy niin paljon valinnanvaraa, että suosittelemme lukemaan tuotekuvaukset huolella löytääksesi niistä itsellesi ja oman pelityylisi kannalta tärkeimmät ominaisuudet.

Meiltä jääkiekkomailat niin aloittelijoille, harrastelijoille kuin pro-pelaajillekin. Ammattimaiset pro-tason Bauer-jääkiekkomailat on valmistettu kevyestä, mutta kestävästä hiilikuidusta, ja ne mahdollistavat monet erilaiset laukaisutekniikat. Kevyt laparakenne ja jäykkä lapa tarjoavat laukauksille voimaa ja tarkkuutta.

Paitsi tasosi ja oma pelityyli, itselle sopivan mailan määrittelee myös etenkin sen pituus. Sopivan pituinen jääkiekkomaila ylettyy seistessä pelaajan suun ja nenän väliin. Sopivan mailan pituuden, varren jäykkyyden ja lapamallin valinta on tärkeää, sillä sopiva varsi lisää laukauksiin voimaa ja parantaa tuntumaa kiekkoon. Mailan valintaan vaikuttaa oleellisesti paitsi pelaajan koko, myös tämän rooli pelissä. Puolustajat ja isompikokoiset pelaajat tarvitsevat jykevän mailan, joka kestää hyvin painetta, kun taas hyökkääjät ja kevyemmät pelaajat saavat laukaisuun lisävoimaa joustavamman mailan avulla. Mitä suurempi mailan FLEX-lukema on, sitä vähemmän se joustaa. Itsellesi sopivaa mailaa Budget Sportin sivuilla valitessasi, kannattaa tutustua kätevään jääkiekkomailan valintaoppaaseemme.

Tutustu laajaan valikoimaamme laadukkaita ja edullisia aikuisten ja lasten Bauer-jääkiekkomailoja ja tilaa omasi Budget Sportin verkkokaupasta jo tänään, tai tarkista tuotteen myymäläkohtainen saatavuus – niin olet valmis kaukaloon vaikka heti!

Tällä hetkellä Bauer-jääkiekkomailat -tuoteryhmässä on 33 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Bauer X Series Sr 80 - jääkiekkomaila (väritön), 69,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Bauer X Series Int 60 - jääkiekkomaila (väritön), 49,95 €, Bauer Nexus E5 Pro 55 Int - lasten jääkiekkomaila (väritön), 169,00 € sekä Bauer Nexus E3 Grip 50 Jr - lasten jääkiekkomaila (väritön), 79,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!