Lasten sukset

Lasten sukset - Tilaa edullisesti Budget Sportilta

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät sopivat lasten sukset kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Hiihto on loistava laji myös lapsille ja sen voi aloittaa jo muutaman vuoden iässä. Voit tilata lasten sukset kätevästi suoraan netistä.

Mitä kannattaa huomioida lasten suksien valinnassa?

Oikeat varusteet ovat tärkeät, kun lapsi vasta opettelee hiihtotekniikkaa. Suksien on sovittava hiihtäjän yksilöllisiin ominaisuuksiin. Lasten sukset on suunniteltu vastaamaan lasten tarpeita – lasten suksilla tekniikka on helppo opetella ja motoriset taidot kehittyvät hiihdon parissa. Lasten suksista löytyy vaihtoehtoja sekä perinteiseen että vapaaseen hiihtotyyliin. Tavalliseen hiihtoharrastukseen ja tekniikan oppimiseen soveltuvat hyvin kevyet ja suuntavakaat lasten hiihtosukset, joilla voi harjoitella niin luisteluhiihtoa kuin perinteistäkin. Tärkeää on valita sukset, jotka ovat oikean pituiset – lasten suksiin ei kannata jättää liikaa kasvuvaraa, sillä liian pitkät sukset hankaloittavat hiihtämistä. Suksessa tulisi olla kasvuvaraa enintään 15 cm. Vanhoja suksia voi käyttää siihen asti, kun lapsi on suksien kanssa samanpituinen.

Suositut merkit parhaaseen hintaan

Budget Sportin valikoimasta löydät lasten sukset kokeneemmille sekä myös aloitteleville pikkuhiihtäjille järkevään hintaan. Valikoimastamme löytyy muun muassa Rossignol sukset, Tecno Pro sekä Fischer. Tilaa lasten sukset helposti verkkokaupasta tai hae omasi myymälästämme. Tutustu myös esimerkiksi hiihtovaatteisiin, hiihtomonoihin ja hiihtovarusteisiin.

Tällä hetkellä lasten sukset -tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on McKINLEY Jr Active Grip + Plk Access Jr - lasten pitopohjasukset (musta), 99,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Fischer Sprint Crown JR - lasten perinteisen sukset (väritön), 79,95 €, Fischer Sprint Crown Jr - lasten pitopohjasukset (väritön), 79,95 € sekä Fischer Twin skin Pro JR -side asennettuna - lasten pitopohjasukset (väritön), 209,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!