Fischer sukset

Fischer sukset

Onko sinulla haussa Fischer sukset naisille tai Fischer sukset miehille? Tulit aivan oikeaan paikkaan – meiltä löydät sukset molemmille ja aina liikuttavan halpaan hintaan. Entä haluatko Fischer pitopohjasukset vai Fischer luistelusukset? Tutustu valikoimiin ja valitse mieleisesi. Voit tehdä ostokset saman tien netissä tai poiketa lähimpään Budget Sport -myymälään.

Itävaltalainen Fischer on eräs tunnetuimmista ja arvostetuimmista hiihtoon ja lasketteluun keskittyvistä urheiluvälinevalmistajista maailmassa. Budget Sportin Fischer valikoima keskittyy nimenomaan maastohiihdon puolelle. Voit valita makusi mukaan Fischer pitopohjasukset tai Fischer luistelusukset. Suksien lisäksi saat meiltä halutessasi myös Fischer siteet ja monot.

Oletko aloitteleva harrastaja, rauhallinen sunnuntaihiihtäjä vai vauhdikas menijä? Entä tykkäätkö enemmän perinteisestä tyylistä vai luistelusta? Suksissa on eroja kuten hiihtäjissäkin. Fischer sukset tarjoavat sopivat Fischer pitopohjasukset tai Fischer luistelusukset kaikenlaisille hiihtäjille, tuotekohtaiset esittelytekstit auttavat sinua löytämään omasi. Lyhyesti sanottuna Fischer pitopohjasukset on tarkoitettu perinteiseen hiihtoon, kun taas Fischer luistelusukset mahdollistavat kevyen ja tehokkaan luisteluhiihdon. Jos haluat helppohoitoiset ja varmasti toimivat sukset, Fischer karvapohjasukset voivat olla ratkaisu. Fischer CRS on puolestaan sinulle, joka arvostat nopeita luisto-ominnaisuuksia kaikissa olosuhteissa.

Meillä maksat isommat suksihankinnat joustavin maksutavoin ja Budget Sport -laskulla ja -erämaksulla tarjoamme 90 päivää korotonta maksuaikaa eli voit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen maksamista 14 päivän kuluessa.

Tällä hetkellä Fischer-sukset -tuoteryhmässä on 16 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Fischer Twin skin Performance Stiff - pitopohjasukset (musta), 219,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Fischer Twin skin Nordic siteellä - pitopohjasukset (väritön), 299,90 €, Fischer Twin skin Performance Medium - pitopohjasukset (musta), 219,90 € sekä Fischer Twin Skin Perf Stiff - pitopohjasukset (väritön), 219,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!